AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (30) 397-73-51
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x
bezár [x]
A(z) Neuranax kapszula jelenleg nem rendelhető.
Helyette ajánljuk figyelmébe az alábbi - hatóanyag-tartalomban és összetételben leginkább hasonlító - termékeinket:
Neuranax kapszula

Neuranax kapszula

KIFUTÓ TERMÉK!
  • kiszerelés: 60 db
Ezt a terméket jelenleg 10 vásárló nézi.
5999882994093
Aktuális ár:
7 560 Ft
Egységár:
126,00 Ft / db
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
Speciális gombakivonatok és zöld tea (EPCG) kivonat keveréke. Természetes módon hozzájárulhat az agysejtek védelméhez.

A Neuranax természetes módon hozzájárulhat az agysejtek védelméhez. Zöld tea kivonat tartalmaz. A zöld tea hatóanyagáról in vivo kísérletekben megállapították, hogy enyhítheti különböző anyagok (pl. vas, réz) agysejtekre káros, oxidatív hatását. A természetes kötésű Epigallocatechin Gallate (EPCG)-ot és polysaccharidokat tartalmazó étrendkiegészítő kapszula.
Kiszerelés: 60db kapszula/doboz

Adagolás:
napi 2x1 vagy 2x2 kapszula


Ezen termék fő komponense a Kígyószál kivonat.
A népgyógyászatban használják depresszió és stressz, valamint fáradékonyság esetén. In vivo tudományos kísérletekben képes volt az Alzheimer betegség okozta agysejt elhalás és memória vesztés gátlására. A hatékonyságot összehasonlító kísérletben 20 polysaccharida extraktum közül a „Kígyószál” kivonat bizonyult a leghatékonyabbnak ebben a tekintetben.

A Cseppkõgomba kivonat képes lehet az agyban egy agysejteket serkentő faktor (NGF, Nerve Growth Factor) szintézisének fokozására. Az NGF agyba való bejuttatását tartják az Alzheimer egyik jövőbeni ígéretes gyógymódjának, amelyre már előzetes klinikai adatok is rendelkezésre állnak. Az NGF képes az agysejteket megvédeni az elhalástól, az agyban való természetes halmozódása hangulatjavulást okozhat, mellékhatások nélkül. A népgyógyászatban használják „ideggyengeség” esetén. A természetes kötésű Epigallocatechin Gallate képes az Alzheimer betegséggel együtt járó káros anyagok csökkentésére az agyban. A kutatók ezért az Alzheimer kór megelőzésére javasolják használatát. Az Epigallocatechin Gallate széleskörű agysejt védő tulajdonságokkal rendelkezik. In vivo kísérletekben megállapították, hogy enyhítheti különböző anyagok (pl. vas, réz) agysejtekre káros, oxidatív hatását.*

*Forrás: max-immun.eu/data/.../20080305_Gomba_es_egyeb_tajekoztato.doc
Összetevők
Cseppkőgomba kivonat
Grifola frondosa kivonat
Ganoderma lucidum kivonat
Zöld tea (EPCG) kivonat
Kapszula anyga: zseltain
Figyelmeztetés
Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!