Biovánne Plus Szépségvitamin

Biovánne Plus Szépségvitamin

Raktáron

A Biovanne plus+ szépségvitamin különleges összetevőivel még hatékonyabban veszi fel a harcot a hajhullás, fakó bőr és a töredező körmök ellen. 30db.

2 358 Ft
egységár: 78,59 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999882020075
Márka:Biovanne
Kiszerelés:30 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biovánne Plus Szépségvitamin Részletes leírás

A Biovanne család legújabb tagja, a Biovanne plus+ szépségvitamin különleges összetevőivel még hatékonyabban veszi fel a harcot a hajhullás, fakó bőr és a töredező körmök ellen. Természetes szőlőmag kivonattal és ligetszépe olajjal dúsított vitamin- és ásványi anyag kombinációja intenzíven táplálja, és sejtről sejtre energizálja a haj, a bőr és a köröm szöveteit. Az optimális kombináció lényege, hogy
1. csak olyan hatóanyagokat tartalmazzon, melyek bizonyítottan hatásosak,
2. ezeket olyan arányban és mennyiségben tartalmazza, hogy egymás hatását erősítsék,
3. az összetevők eljussanak oda, ahol hatniuk kell.

Természetes szőlőmag kivonattal és ligetszépe olajjal dúsított vitamin- és ásványi anyag kombinációja intenzíven táplálja, és sejtről sejtre energizálja a haj, a bőr és a köröm szöveteit. 

Az optimális kombináció lényege, hogy:
1. csak olyan hatóanyagokat tartalmazzon, melyek bizonyítottan hatásosak,
2. ezeket olyan arányban és mennyiségben tartalmazza, hogy egymás hatását erősítsék,
3. az összetevők eljussanak oda, ahol hatniuk kell.
Ezáltal:
- segítik a hajszálak megerősödését
- hozzájárulnak, hogy a haj dúsabb, fényesebb és egészségesebb legyen
- segítik a bőr regenerációját
- hozzájárulnak a bőr rugalmasságához és bársonyosságához
- erősítik a körmöket és segíti egészséges növekedésüket
- csökkentik a fehér foltok képződését

A hajnövekedés nagyon érzékeny folyamat, amely a hajgyökerekből indul. Itt dől el hajszálaink \"sorsa\". Ha nincs meg minden táplálék, amire a hajgyökérnek szüksége van, az új hajszálak károsodhatnak, pl. elvékonyodnak, törékennyé, fakóvá válnak, és legrosszabb esetben kihullanak. A folyamat sok esetben visszafordítható. A hajhagymákat kellő időn belül el kell látnunk azokkal a mikrotápanyagokkal, melyekre szükségük van. A haj ugyanis akkor lesz egészséges, ha a hajhagymákat tápanyagban gazdag vér táplálja.

A Biovanne plus+ szépségvitaminban levő hatóanyagok intenzíven táplálják és sejtről sejtre energizálják a tápanyaghiányos hajhagymákat. Így a hajhagymák jobban megtartják a meglevő hajszálakat, és egészségesebb újakat állítanak elő. Kúraszerű alkalmazásával a haj dúsabbá, erősebbé és egészségesebbé válhat. Már 1-2 hónapos rendszeres szedése után érezhető, hogy a hajszálak feltöltődnek erővel, energiával, és a haj könnyen kezelhetővé válik.

A Biovanne plus+ szépségvitamin értékes hatóanyagai segítik a bőr regenerációját, hozzájárulnak a bőr rugalmasságához és bársonyosságához, védik a bőr telítetlen zsírsavait az oxidációtól, és javítják a bőr vérkeringését.

Az első benyomáshoz hozzátartozik a szép, ápolt kéz. A szervezet általános állapota azonban tükröződik a körmökön is, így a hajhoz és bőrhöz hasonlóan árulkodik viselője közérzetéről, egészségéről. A köröm akkor egészséges, ha erős, rugalmas, rózsaszín és folt nélküli. A különböző körömhibákból (pl. fehér folt vagy gödröcske) nemcsak betegségekre, hanem vitaminhiányra, fáradságra és helytelen táplálkozásra is következtetni lehet. A köröm növekedését és külső megjelenését is alapvetően a táplálkozás befolyásolja, nem mindegy tehát, \"belülről\" hogyan ápoljuk, vagyis mit eszünk, mennyi vitaminhoz és ásványi anyaghoz jutunk hozzá.A Biovanne plus+ szépségvitamin segít, hogy a gyenge, törékeny körmök erősebbé és egészségesebbé váljanak, valamint csökkenti a vitaminhiány okozta fehér foltok képződését.

Adagolás:
Reggel és este 1-1 kapszulát szétrágás nélkül, bő folyadékkal kell bevenni.
A kúrát 3 hónapon keresztül ajánlott alkalmazni.



Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2019. 02. 20.

  Ezt most meg nem tudom most kezdtem el szedni.

Anonim Felhasználó2016. 12. 28.

  Nincs megfelelő képzettségem ahhoz, hogy ezt a terméket bárkinek ajánljam vagy ne ajánljam. Az értékelés azért kíváló, mert feltételezem, hogy a feltüntetett összetevőket tartalmazza, a csomagolása pedig megfelelően zárt.

  Nincs megfelelő képzettségem ahhoz, hogy ezt a terméket bárkinek ajánljam vagy ne ajánljam. Az értékelés azért kíváló, mert feltételezem, hogy a feltüntetett összetevőket tartalmazza, a csomagolása pedig megfelelően zárt.

Anonim Felhasználó2015. 12. 04.

  Hatásos.

Bakos Éva2015. 06. 19.

  Kb 4 napja szedem,igazán még nem érzek semi változást. javulás jelezni fogom.Nővérem ajánlotta neki bevált