AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (30) 397-73-51
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Almawin gépi mosogató tabletta

Márka: Almawin
2-4 munkanap múlva Önnél.
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 25 db
Ezt a terméket legutóbb 3 napja vették meg.
4019555019258
Aktuális ár:
2 160 Ft
Egységár:
86,40 Ft / db
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
Az AlmaWin Gépi mosogatószer tabletta mindenféle edényt higiénikusan megtisztít. A makacs ételmaradékokat, keményítőt és tohjásfehérjét hatékonyan eltávolítja.

Alkalmazási javaslatok:
Alkalmazza AlmaWin Mosogatógép öblítő koncentrátummal együtt. A különösen makacs mészfoltokat néhány csepp AlmaWin Mosogatógép öblítő koncentrátummal tudja feloldani. A kávé- és teafoltokat AlmaWin Oxigénes fehérítő koncentrátummal lehet eltávolítani.

Adagolási javaslat: A szennyeződésnek megfelelően 1-2 tabletta.

Lehetséges veszélyek:
Noha az általunk alkalmazott nyersanyagok ökológiai szempontból kedvezően ítélhetőek meg, utalni kell azokra az alapvető veszélyekre, amelyeket minden edénytisztító előidéz: az edénytisztítók alkálikusak, szembe és bőrre kerülve irritációt okoznak. Ha mégis bekövetkezik ilyen érintkezés, sok vízzel azonnal le kell öblíteni, és a csomagoláson található figyelmeztetéseknek megfelelően kell eljárni.

Összetevők: nátriumcitrát, szóda, nátriumszilikát, rétegszilikátok, nátriumhidrogénkarbonát, cukortenzid, nátriumperkarbo­nát, a poliaszparaginsav nátriumsója, természetes proteázok, részben ellenőrzött ökotermesztésből származó természetes illóolajok.
Vélemények (2)
2018-07-06 09:37:31
Pozitívum: Végzi a dolgát, tökéletes!

2016-03-07 11:01:12
Pozitívum: Ár-érték alapján nagyon jó választás !

Negatívum: A termék állaga nagyon porózus, málós, de legalább könyebb ketté törni, ha csak keveset szeretnénk belőle felhasználni.