AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (30) 397-73-51
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Dr.Juice Co. Silvair - Ezüstkolloid tartalmú klímafertőtlenítő

Márka: Dr.Juice
KIFUTÓ TERMÉK!
  • kiszerelés: 500 ml
Ezt a terméket jelenleg 5 vásárló nézi.
5999883752111
Aktuális ár:
2 645 Ft
Egységár:
5,29 Ft / ml
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
A klíma berendezések beltéri egysége számos, az egészségre káros kórokozót tartalmazhat. Az antibakteriális hatású, ezüstkolloid alapú DrJuice SILVAIR terméke megakadályozza a láthatatlan kórokozók megtelepedését és szaporodását, ezüst kolloid tartalma miatt.

Az antibakteriális hatású, ezüstkolloid alapú DrJuice SILVAIR terméke megakadályozza a láthatatlan kórokozók megtelepedését és szaporodását, ezüst kolloid tartalma miatt. Az ezüstkolloid elpusztítja a kórokozókat, miközben az emberi szervezetre ártalmatlan. Hatását hosszabb ideig megőrzi. Rendszeres használatával egyre több ezüstkolloid részecske fog a felületen maradni és hosszabb ideig fejti ki hatását. A DrJuice SILVAIR klímafertőtlenítője nem tartalmaz az egészségre káros anyagokat. Permetezze egyenletesen a fertőtleníteni kívánt felületre és hagyja megszáradni.

Minimális behatási idő: 10 perc

Tűzveszélyessége: ,,D" kismértékben tűzveszélyes

Alkalmazás:
Amennyiben hozzá tud férni a berendezés belsejében lévő szűrőhöz, azokat távolítsa el a gépből és meleg mosószeres vízben mossa tisztára. Száradás után egyenletesen beterítve fújja le minden oldalról, pár percet hagyja száradni, ezt követően ismét fújja be minden oldalát. A szűrők száradási ideje alatt a berendezés belsejét érdemes kitakarítani, és legalább kétszer átfújni a szűrőkhöz hasonlóan. A DrJuice SILVAIR rendszeres (ajánlott tavasszal és az első használat előtt, és nyáron legalább havonta egyszer) használata egyre több ezüst jelenlétét eredményezi, ami szűkíti a klímákban előszeretettel szaporodó kórokozók életterét.

Amennyiben nem tudja szétszedni a berendezést, kérje klímás szakember segítségét!

Összetevők: aqua, kolloid ezüst, etil-alkohol, mentol

Engedély száma: OTH 252-1/2010
Tudnivalók
A történelem során az ezüstöt számos kultúrában használták konzerváló szernek és gyógyszernek. Az ókori görögöknél, a Római Birodalomban és Egyiptomban ezüstcsöveken vezették a házakba az ivóvizet, ezzel biztosítva annak tisztaságát és frissességét. A vadnyugat első telepeseinek számos nehézséggel kellett szembe nézniük. Ilyen volt az egészséges és tiszta ivóvíz nyerése is. A vizet fából készített konténerekben szállították, mely gyakran lett algás, vagy baktériumokkal fertőzött. Ezekbe a konténerekbe réz és ezüstpénzeket tettek, ezzel biztosítani tudták a víz tisztaságát.

Svájcban készültek azok az ezüstszűrők és tabletták, melyeket számos országban használtak, sőt számos légitársaság ma is alkalmaz víztisztításra. Ezüst víztisztítókat használnak az űrhajósok is. Számos helyen az uszodák vizét elektromos ionizátorokkal tartják tisztán, melyek rezet és ezüstöt bocsátanak ki magukból. Így a víz sokkal egészségesebb lesz, mintha klóroznák.

Az ezüst orvosi gyakorlatban történő alkalmazhatóságát az ókori Egyiptomban, Római Birodalomban és görög városállamokban is felismerték. Paracelsus, a híres alkimista orvos is több betegség gyógyítására is alkalmazta, erről számos írást is publikált.

A baktériumok felfedezését követően vált ismertté az ezüst antibakteriális hatása, így számos betegség gyógyítására alkalmazták. Az ezüst-nitrátot főként fekélyek és elgennyedt sebek gyógyítására alkalmazták jó eredménnyel.

Az ezüstöt az ételmérgezés megelőzésére is használják a vágódeszkák, asztalfelületek, mosogatógépek és hűtőszekrények tisztításának módszerével.

Katonák, sportolók ezüsttel impregnált ruházatot használnak, mely segít a bőrfertőzések és az erős testszag kialakulásának megelőzésében.

Az ezüst belsőlegesen, gyógyszerként történő alkalmazása az 1800-as évek végén és az 1900-as évek első harmadában élte virágkorát. Ezen a téren az ezüstkolloid bizonyult a leghatékonyabbnak, mert az ionos formával ellentétben nem károsítja a szöveteket és alacsony koncentrációban is jelentős hatékonysággal bír.

1940-re legalább ötven különböző ezüstvegyület állt az orvosok és betegeik rendelkezésére, mellyel számos fertőzéses betegséget hatékonyan gyógyítottak. Az említett ezüstvegyületek között éppúgy voltak ezüstsók, ezüstözött fehérjék, egyéb ezüstvegyületek, és természetesen a tiszta ezüstkolloid is megtalálható volt a patikai kínálatban.

Az ezüst alkalmazásának alkonyát az antibiotikumok felfedezése okozta. Akkoriban az antibiotikum rezisztencia még gyakorlatilag ismeretlen fogalom volt. Napjainkra viszont már egyre gyakoribbak a korábban hatékonyan elpusztítható, mára már minden gyógyszerrel szemben ellenálló, ún. polirezisztens kórokozók. Ma már ide tartozik a felső és alsó légúti gyulladások talán leggyakoribb okozója a Pneumococcus (Streptococcus pneumoniae) is.
Vélemények (1)
Összesen 1 értékelés.
(0)
(0)
(1)
(0)
(0)
2016-06-27 08:37:44
Negatívum: Mert nem kaptam meg