AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (20) 211 88 88
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

Dr.Chen Probiotikum Forte kapszula

Márka: Dr.Chen
2-8 munkanap múlva Önnél.
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 60 db
Ezt a terméket legutóbb 13 napja vették meg.
5999883802571
Aktuális ár:
3 290 Ft
Egységár:
54,83 Ft / db
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
Az inulin (frukto-oligoszacharid, természetes vízben oldódó rost) a hasznos baktériumok kedvelt tápláléka, nagy mennyiségben közvetlenül a bélbe juttatva elősegíti azok gyors szaporodását.
Így gátolható a káros baktériumok aktivitása és elősegíthető az általuk kiválasztott méreganyagok szervezetből való eltávolítása.
A kettős szabályozásnak köszönhetően javul a szervezet egészének mikroegyensúlya.
Számos legyengült beteg esete bizonyította, hogy az inulin pótlása önmagában nem elegendő, a hasznos baktériumok bejuttatása és azok szaporodásának segítése párhuzamosan kell, hogy megtörténjen.
Ez a kapszula nagy mennyiségben tartalmaz inulint (360 mg) és több milliárd hosszú hatásfokú hasznos baktériumot (Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium bulgaricus, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium longum).

A termék kettős hatása révén hozzájárul az egész bélrendszer és a szervezet egészséges működéséhez.
A terméket újfajta, különleges gyártási technológiával állítják elő, így a rendkívül érzékeny probiotikumok hosszú távon megőrzik jótékony tulajdonságaikat.
Ehhez járul hozzá a kettős alufólia csomagolás is.

A fejlesztés során fontos szempont volt, hogy a hatóanyagok ellenálljanak az emésztőnedveknek, így a hasznos baktériumok és az inulin károsodás nélkül jussanak a béltraktusba.

A termék szedése elsősorban közép, és időskorúaknak ajánlott, különösen antibiotikus kezelés után, vagy hosszútávú hormonális és egyéb gyógyszeres kezelést követően.
Alkalmazása előnyös lehet intenzív szellemi munkát végzők számára is.

Ajánlott adagolás: naponta 2 x 1 vagy 2 kapszula, reggeli előtt és vacsora után, nagy mennyiségű folyadékkal bevéve.
Figyelmeztetés
Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!