AKÁR INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!
Ügyfélszolgálat: +36 (1) 510 0124
? Szállítási információk.
0 termék
0 Ft
A kosárban nincs termék.
x

HiGeen - Kéztisztító és fertőtlenítő zselé gyümölcs illattal

Márka: HiGeen
  • folyamatos készletfeltöltés
  • kiszerelés: 110 ml
Ezt a terméket jelenleg 5 vásárló nézi.
6251007613661
Aktuális ár:
576 Ft
Egységár:
5,24 Ft / ml
LEGOLCSÓBB SZÁLLÍTÁSI MÓD,
FOXPOST CSOMAGAUTOMATÁBA
Termékleírás
Baktérium- és gombaölő alkoholos gél, amely víz és szappan nélkül tisztítja és fertőtleníti a kezet.

Glicerint tartalmaz, ami a bőrt simán és lágyan tartja.

A baktériumok 99%-át azonnal elpusztítja.

Alkalmazható élelmiszeriparban, nagykonyhákban, vendéglátóiparban, kórházakban, klinikákon, munkában, autójavítóban, gépiparban, pikniken és konyhában.

Antibakteriális tulajdonságok: baktérium- és gombaölő, vírus aktivitást csökkentő.

Használata: kenjünk kis mennyiséget a tenyerünkre és dörzsöljük el vagy kenjük arra a felületre, amit fertőtleníteni akarunk.

Összetétel: 70% alkohol, víz, glicerin, sűrítőanyag, illatosítószer, A és E vitamin, színstabilizátor.

Külső használatra.
Szobahőmérsékleten tárolandó.
Tartsuk távol gyermekektől.
Ne kerüljön szembe és nyálkahártyára.

A mai rohanó világban nem mindig adódik alkalmunk arra, hogy kézfogás, vagy étkezés előtt kezünket megfelelő módon fertőtlenítsük. Ez a probléma legtöbbször tartózkodási helyünkből adódik, hogy nem vagyunk mosdó közelében. Ha gyorséttermekben fogyasztjuk el az aznapi ebédet, vagy csak munka közben gyorsan elfogyasztunk egy szendvicset, nem is igen gondolunk erre, pedig az otthonában mindenki tiszta kézzel ül asztalhoz. Néha viszont kialakulhat olyan helyzet is, hogy ha akarnánk, sem tudnánk eleget tenni ennek az igénynek, mert a közelünkben sehol egy mosdó. Erre lehet példa egy utazás a családi autóval az országban, vagy egy borzalmas állapotot idéző mosdó az út menti benzinkútnál, vagy egy kismama rémálma, mikor gyermekét tisztába kell tenni távol az otthonától. Jordániában viszont, ahol köztudottan kevés a víz, kifejlesztették a megoldást erre a problémára. A megoldás neve HiGeen antibakteriális alkoholos zselé. Ez a termék víz és szappan nélkül bárhol pillanatok alatt megszünteti a felmerülő gondokat. Hogyan? A tenyerünkbe nyomunk a flakonból egy borsónyit a HiGeen-ből, majd mintha kezet mosnánk, tisztítjuk és fertőtlenítjük kezünket, és innentől fogva ehetünk, kezet rázhatunk, gyermekünket tisztába tehetjük, vagy csak egyszerűen frissnek és tisztának tudhatjuk kezünket. A HiGeen-t használat után nem kell leöblíteni, nem kell a kezet megtörölni, mégsem marad ragacsos tapintása a kéznek. A termék baktérium-, és gombaölő, valamint vírus aktivitást csökkentő hatása is van. A baktériumok 99%-át azonnal elpusztítja, glicerin- és vitamintartalmának köszönhetően a kéz sima és puha marad, nem szárad ki. Természetesen, azért ne dobjuk el ez eddig alkalmazott kéztisztító eszközeinket, hanem szokjunk rá a HiGeen használatára, amikor nem adódik alkalmunk vizet és szappant használni pl. kirándulás, autóvezetés, munkavégzés során. Ma már a higiénia nem számít luxusnak, hanem alapvető követelmény.
Vélemények (7)
2017-05-30 15:23:07
Pozitívum: Tiszta érzést ad, nagyon kellemes gyümölcs illata van. Nincs ragacsos érzete a kezemnek a használata után. Hosszútávon nyújt tiszta érzést. Mivel igen kis mennyiségű zselé is elegendő alkalmanként a tiszta érzés eléréséhez így rendkívül sokáig kitart egy flakon.

2016-05-12 08:51:34
Pozitívum: sok baktérium toll meg védi a szervezetét.

2015-09-25 10:14:03
Pozitívum: gyorsan felszívodó és jó illatú

2015-08-25 10:45:46
Pozitívum: mert a valóságot adja vissza

2015-07-15 06:34:40
Pozitívum: Jó illat, praktikus kis gyerekesek esetében.

2015-05-13 10:54:40
Pozitívum: Gyors és kényelmes megoldás a kéz fertőtlenítésére, kellemes illata van és éppen jó az állaga (nem nagyon folyós de könnyen eloszlatható)

2014-12-12 10:40:46
Pozitívum: Nagyon jól működik a fertőtlenítő hatás, jó az illata is.