Biomed Vadgesztenye krém

Biomed Vadgesztenye krém

Raktáron

Összes hatóanyag tartalom: 21, 9% gyógynövény kivonat. Hatóanyagai: vadgesztenye kivonat, árnika kivonat, körömvirág és kamilla kombinált kivonata, A és E vitaminok. Alkalmazása: visszérgyulladás következtében kialakuló kellemetlen bőrtünetek, val.

954 Ft
egységár: 15,91 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999525620211
Márka:Biomed
Kiszerelés:60 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biomed Vadgesztenye krém Részletes leírás

Sokan küszködnek olyan problémákkal, amelyeket egy-egy fárasztó nap után a túl sok állás, a túlsúly vagy a kevés mozgás okoz. Fáj a lábuk, nehéznek , duzzadtnak érzik. E tüneteket a lábakban jelentkező keringési zavarok okozzák. Enyhítésükre, esetenként megszüntetésükre is természetes megoldást kínál a több gyógynövény kivonat kombinációját tartalmazó Biomed Vadgesztenye Krém. Alkalmas a lábakban az egészséges keringés helyreállításának támogatására, segíti a vérfalak rugalmasságának megőrzését, enyhíti a gyulladásos tünetek kialakulását. Ezzel segít megakadályozni, hogy a kezdetben kozmetikai jellegű elváltozások és tünetek súlyos, az életminőséget is jelentősen befolyásoló betegséggé súlyosbodjanak.

A vadgesztenye (Aesculus hypocastanum, Hyposcastanaceae) kivonata hatóanyagai révén normalizálja a véredények megnövekedett permeabilitását, azaz a sejtmembránok áteresztőképességének csökkentésével megakadályozza illetve csökkenti az ödémaképződést. Jelentős gyulladáscsökkentő aktivitása is.

Alkalmazása: visszérgyulladás következtében kialakuló kellemetlen bőrtünetek, valamint fáradt és feszülő lábak ápolására.

Biomed Vadgesztenye krém Kulcsszó

biomed vadgesztenye krém, biomed gesztenyekrém, biomed

Biomed Vadgesztenye krém Összetevők

Water/Aqua,Petrolatum,Cetearyl Alcohol, Ethyl Alcohol al, Paraffinum Liquidum/ Mineral Oil,Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Extract,Sodium Lauryl Sulfate,Arnica Montana (Arnica) Flower Extract, Calendula Officinalis Extract,Chamomilla Recutita (Mat

Biomed Vadgesztenye krém Tudnivalók

Összes hatóanyag tartalom: 21,9% gyógynövény kivonat. Hatóanyagai: vadgesztenye kivonat, árnika kivonat, körömvirág és kamilla kombinált kivonata, A és E vitaminok.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

D. Ferencné2022. 10. 19.

A vásárló nem írt szöveges értékelést.

Anonim Felhasználó2018. 12. 05.

  halványítja a lábon megjelent hajszálereket 1-2 hét alatt

Anonim Felhasználó2018. 11. 21.

  nagyon hatásos, kiszerelése miatt utazáshoz kényelmes

Anonim Felhasználó2018. 03. 06.

  Már egy hét után érezzük a hatékonyságát!

Csonka Péter2018. 02. 01.

  A kislányom fasfalába kell szurit adni kb30- 40db-ot! Van amelyik szúrás bekékül!! Az ápolónő javasolta a vadgesztenye krémet! Amitől gyorsabban felszívódik a folt!! Igaza lett a foltok gyorsabban szívódnak fel előbb javul,regenerálódik a kényes terület!!

tozser2016. 07. 14.

  Még nem alkalmaztam, de ismerve a többi krémet, nem fogok csalódni. ;-)

nagyi2016. 07. 07.

  nekem pár nap után már használt,nem fáj és dagad a lábam azóta,jó lenne ha nagyobb kiszerelésben ,is kapható lenne

Anonim Felhasználó2016. 03. 07.

  Még nem tudok véleményt alkotni, mert még nem használtam

Még több mutatása