Wellmed easytouch húgysav tesztcsík 25 db

Wellmed easytouch húgysav tesztcsík 25 db

Nincs raktáron

A húgysav mérés egyszerűen és könnyedén húgysav mérő készülék segítségével a köszvény betegség kimutatására, megelőzésére alkalmas vizsgálat. .

Kosárba
EAN kód:5999880048965
Márka:Wellmed
Kiszerelés:25 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Wellmed easytouch húgysav tesztcsík 25 db Részletes leírás

A húgysav tesztcsík a Wellmed EasyTouch GU és GCU vércukormérő és húgysav mérő készülékekhez.

A húgysav tesztcsík használatáról:
Otthon is könnyen elvégezhető vizsgálati lehetőséget biztosítanak a gyártáskor reagenssel átitatott, kalibrált húgysav tesztcsíkok.
A húgysav teszcsíkot a húgysav mérő készülék "tesztcsík nyílásába" helyezve automatikusan bekapcsolja a vércukor és húgysav mérő műszert.
A vércseppet a "mintavételi zónához" érintve rögtön elindulhat a húgysav mérés.
Kódkulcs mellékelve mindegyik dobozhoz, mely a húgysav mérő készülék kalibrálását és a húgysav tesztcsík típusának felismerését automatikussá teszi.
A Wellmed EasyTouch vércukor és húgysav mérő készülékhez használatos tesztcsíkok szín kóddal vannak ellátva a könnyebb felismerhetőség érdekében, a húgysav tesztcsík narancssárga.

Kiszerelés:
25 db húgysav tesztcsík a dobozban.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.