Planton pleasure desszert sós karamella 130 g

Raktáron

Alkalmas vegánoknak és a finom ízek szerelmeseinek. 100% növényi, nem tartalmaz tejet, laktózt, glutént, színezéket és szóját és hozzáadott cukrot. Összetevők: kókusztej 66, 2% (víz, kókuszkivonat), almakivonat, kókuszzsír 9, 6%, tápiókaliszt, faba bab fehérje, sűrítőanyag:pektin, természetes aromák, só 0, 26%, feketerépalé koncentrátum, vegán joghurt baktériumkultúra.

848 Ft
egységár: 6,53 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5901104005500
Márka:Planton
Kiszerelés:130 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Planton pleasure desszert sós karamella 130 g Részletes leírás

Alkalmas vegánoknak és a finom ízek szerelmeseinek.100% növényi, nem tartalmaz tejet, laktózt, glutént, színezéket és szóját és hozzáadott cukrot.



Összetevők: kókusztej 66,2% (víz, kókuszkivonat), almakivonat, kókuszzsír 9,6%, tápiókaliszt, faba bab fehérje,sűrítőanyag:pektin, természetes aromák,só 0,26%, feketerépalé koncentrátum,vegán joghurt baktériumkultúra


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.