Naturtanya specchiasol jelly junior immuntámogató gumicukor gyermekeknek 150 g

Naturtanya specchiasol jelly junior immuntámogató gumicukor gyermekeknek 150 g

Raktáron

A gumicukor szabadalommal védett E. P. I. D. ® propolisz** kivonatot tartalmaz, ami az általános fertőzések (baktérium, vírus, penész és gomba) elleni széles spektrumú mikrobaölő hatásáról ismert. Ezt egészíti ki csipkebogyó koncentrátum, retek koncentrátum, alma koncentrátum, és fekete ribizli koncentrátum, mely kivonatok hozzájárulnak az ellenálló képesség növeléséhez.

3 688 Ft
egységár: 24,59 Ft / g
Kosárba
EAN kód:8002738955128
Márka:Naturtanya
Kiszerelés:150 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Naturtanya specchiasol jelly junior immuntámogató gumicukor gyermekeknek 150 g Részletes leírás

A gumicukor szabadalommal védett E.P.I.D.® propolisz** kivonatot tartalmaz, ami az általános fertőzések (baktérium, vírus, penész és gomba) elleni széles spektrumú mikrobaölő hatásáról ismert.

Ezt egészíti ki csipkebogyó koncentrátum, retek koncentrátum, alma koncentrátum, és fekete ribizli koncentrátum, mely kivonatok hozzájárulnak az ellenálló képesség növeléséhez.

A zselés állag citrus pektineken és természetes gumiarábikumon alapszik, melyeknek fontos prebiotikus hatása van, és amit a nemzetközi tudományos irodalom is elismer. A kiemelkedően kellemes ízt a narancs, eper, citrom, szeder és bodza dzsúszoknak köszönhetjük.

Összetevők: édesítőszerek: maltit-szirup, laktitol, izomalt, szteviol glikozidok; zselésítő anyag: pektin; Propolis EPID (0.8%), Csipkebogyó kivonat (0.8%), savanyúságot szabályozó: citromsav; gyümölcslevek (narancs, eper, citrom, vadszeder, bodza) 0.5%, természetes aromák, paprika kivonat, kerti pórsáfrány kivonat, zöldség koncentrátumok (retek, alma, fekete ribizli).

Adagolás: naponta maximum 12 szem. Az ajánlott adagolás túllépése hashajtó hatású lehet.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.