Siena mézes sütemény ízű karamellás krém édesítőszerrel 400 g

Nincs raktáron

Mézes sütemény ízű karamellás krém édesítőszerrel . Összetevők: édesítőszer(maltitol), növényi zsír(pálma), repceolaj, édes tejsavópor8%, karamellpor 6%, szójaliszt, almakivonat, étkezési só, emulgeálószer:szójalecitin, aromák.

Kosárba
EAN kód:5999563070870
Márka:Siena
Kiszerelés:400 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Siena mézes sütemény ízű karamellás krém édesítőszerrel 400 g Részletes leírás

Mézes sütemény ízű karamellás krém édesítőszerrel
. Összetevők: édesítőszer(maltitol),növényi zsír(pálma),repceolaj,édes tejsavópor8%,karamellpor 6%,szójaliszt,almakivonat,étkezési só,emulgeálószer:szójalecitin,aromák.
Nyomokban tartalmazhat földimogyorót,mogyorót és dióféléket. Nagyobb mennyiség fogyasztása hashajtó hatású.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.