Bio Berta bio garam masala 45 g

Bio Berta bio garam masala 45 g

Raktáron

Szárazon megpirított és porrá őrölt 'meleg' fűszerek illatos keveréke. Az Ayurvéda leírja, hogy a 'meleg' fűszerek növelik a test belső melegét, míg a 'hideg' fűszerek segítenek csillapítani ezt a belső meleget.

1 651 Ft
egységár: 36,69 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999534383039
Márka:Bio Berta
Kiszerelés:45 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bio Berta bio garam masala 45 g Részletes leírás

Szárazon megpirított és porrá őrölt "meleg" fűszerek illatos keveréke. Az Ayurvéda leírja, hogy a "meleg" fűszerek növelik a test belső melegét, míg a "hideg" fűszerek segítenek csillapítani ezt a belső meleget. A garam masala a hűvösebb éghajlatú Észak-Indiából származik, és "meleg" fűszereket, úgymint fahéjat, szegfűszeget, koriandert, római köményt, feketeborsot, kardamomot és szerecsendiót tartalmaz. Általában a főzés vége felé adjuk az ételekhez. Elsősorban zöldséges ételek elkészítésénél javasolt a főzés- sütés végén használni, de remek ízt ad a vegetáriánus ételeknek is.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.