Lakhsmy wasabi-por őrölt 30 g

Lakhsmy wasabi-por őrölt 30 g

Raktáron

A japán vízitorma eredetileg a hegyi folyók és patakok partján élő növény, melynek a gyökere adja a fűszert. Íze és illata a tormára hasonlít, de annál jelentősen intenzívebb. Hagyományosan cápabőrön reszelték le a gyökereket, majd ízesítették.

524 Ft
egységár: 17,48 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999550160683
Kiszerelés:30 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Lakhsmy wasabi-por őrölt 30 g Részletes leírás

A japán vízitorma eredetileg a hegyi folyók és patakok partján élő növény, melynek a gyökere adja a fűszert. Íze és illata a tormára hasonlít, de annál jelentősen intenzívebb. Hagyományosan cápabőrön reszelték le a gyökereket, majd ízesítették. Valódi wasabihoz Japánon kívül, szinte lehetetlen hozzájutni, vagy csak horrorisztikusan magas áron. Mára olyan népszerű és elterjedt fűszerré vált, hogy egyre nagyobb mennyiségben termesztik a hatake-wasabi változatát, amely igénytelenebb és könnyen termeszthető. A wasabi port víz hozzáadásával csomómentesre kell keverni, majd a pasztát szójaszósszal ízesíthetjük ízlés szerint. A wasabit általában a sushival párosítják, pedig mindenhez használhatjuk, ahol tormát adnánk a készétel mellé.Származási hely: KínaÖsszetevők:Tormapor, mustárpor, citromsav, szinezék: E102, E133A termék zellert, mustármagot és szezámmagot is csomagoló üzemben készült!

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

J. E.2023. 10. 18.

A vásárló nem írt szöveges értékelést.