It's us maria's klasszikus falafel mix 175 g

It's us maria's klasszikus falafel mix 175 g

Nincs raktáron

It's us maria's klasszik fűszerezésű Falafel keverék cikória-inulinnal. Glutén-, búza-, tej-, tojás-, burgonya-, rizsmentes receptúra.  .

Kosárba
EAN kód:5999568625167
Márka:Its Us
Kiszerelés:175 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

It's us maria's klasszikus falafel mix 175 g Részletes leírás

A felhasználási javaslatban megadott receptúra alapján elkészített falafel golyók. A csomag kb. 3 adagot (kb.12 db golyó) tartalmaz.

Összetevők:csicseriborsódara, csicseriborsóliszt, kukoricadara,vöröshagymapor, cikória inulin 4%, étkezési só, római kömény, szárított petrezselyem, koriander,fokhagymapor, fehérbors
Nyomokban szóját tartalmazhat.

Tápanyagtartalom 100 g lisztkeverékben:
Energia: 1445 kJ / 344 kcal
Zsír:5,7 g
ebből telített zsírsav:0,8 g
Szénhidrát:47,6 g
ebből cukor:3,0 g
Rost:14,7 g
Fehérje:18,1 g
Só: 2,01 g

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.