Natura fasírtpor csicseri-curry 250 g

Natura fasírtpor csicseri-curry 250 g

Raktáron

Vegán fasírtpor csicseriborsó-curry ízesítéssel, enyhén pikáns, egyszerűen és gyorsan elkészíthető, csupán vízzel történő elkeverés és rövid pihentetés után már süthető is. .

457 Ft
egységár: 1,83 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5997848515733
Márka:Natura
Kiszerelés:250 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Natura fasírtpor csicseri-curry 250 g Részletes leírás

Elkészítése: kb. 300 ml vízzel elkeverve 30 perc pihentetés után kis pogácsákat formálva forró olajban kisütjük.

Összetevők:zabpehely, csicseriborsóliszt (14%), napraforgó, teljes kiőrlésű kuszkusz, barnarizsliszt, lenmagpehely, burgonyapehely, curry fűszerkeverék (5,1%, mustármag, kurkuma, görögszénamag, koriander, kukoricaliszt, só, fűszerkömény, római kömény, fokhagyma, édeskömény, szegfűszeg, szerecsendió, fahéj, gyömbér, babérlevél, feketebors), szezámpehely, vöröshagyma, tengeri só, fűszerek.

Allergén: szezám. Nyomokban glutént tartalmazhat.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.