Casale Paradiso polenta gombával 300 g

Casale Paradiso polenta gombával 300 g

Nincs raktáron

A polenta új reneszánszát éli, egyre többen használják. Fő alapanyaga a gluténmentes kukoricadara a lisztérzékenyek körében is népszerű. Laktat, egészséges és változatosan elkészíthető – nemcsak köretnek vagy főételnek, hanem snacknek és süteménynek is kiváló.

Kosárba
EAN kód:8018370001512
Márka:Casale Paradiso
Kiszerelés:300 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Casale Paradiso polenta gombával 300 g Részletes leírás

A polentát először Észak-Olaszországban használták, de ma már az egész világon ismerik. Olaszországban már több generáció óta népszerű.

Elkészítés: Forraljunk fel egy fazékban 1,5 liter sós vizet (1 evőkanál só). Amikor forrni kezd, öntse a zacskó tartalmát az edénybe és közben élénken keverje, nehogy csomók képződjenek! Lassan, folyamatos kevergetés mellett főzzük legalább 5 percig. Öntsük egy nagy tányérra és ízlés szerint ízesítsük olvasztott vajjal vagy extra szűz olívaolajjal és némi reszelt parmezán sajttal.

Összetevők: kukoricadara előfőzött 96% (származási hely: Olaszország), szárított ízletes vargánya (Botelus Edulis) 2,6%, szárított sárgarépa, szárított petrezselyem, szárított metélőhagyma, szárított fokhagyma.

 


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.