Naturbit Burgonyapehely gluténmentes 250 g

Naturbit Burgonyapehely gluténmentes 250 g

Nincs raktáron

A burgonyapehely felhasználható kenyérsütéshez, burgonyapüré, pogácsa, krokett, gombóc készítéséhez, alkalmazható különböző ételek sűrítéséhez vagy tészták lazításához is. .

Kosárba
EAN kód:5999883305607
Kiszerelés:150 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Naturbit Burgonyapehely gluténmentes 250 g Részletes leírás

Felhasználási módjai:

Burgonyapüré: fél liter meleg, sós vízhez adjunk 250 g burgonyapelyhet, ízlésünk szerint tehetünk hozzá növényi vajat vagy margarint, majd keverjünk még hozzá fél liter hideg növényi tejet.

Tört burgonya: langyos víz hozzáadásával azonnal tört krumplit készíthetünk, mely révén időt spórolhatunk meg.

Pogácsa, krokett, gombócok: a burgonyapehellyel kiválthatjuk a natúr főtt, áttört burgonyát ezen ételek elkészítésénél. 

Ételek sűrítése: leveseket vagy főzelékeket sűríthetünk vele. A főzés vége felé adjunk 1-2 evőkanálnyit a sűrítendő ételhez, majd pár perc további főzés mellett keverjük el. A pehely ezalatt feloldódik és megduzzad, az étel csomómentes lesz.

Ételek lazítása: Kelt házi kenyerek vagy péksütemények szerkezetének lazításához használhatjuk. 50 dkg liszthez adjunk 2-4 evőkanál burgonyapelyhet, majd készítsük el a szokásos módon.

Összetevők: szárított burgonya 100%

Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 1496 kJ/357 kcal
Zsír: 0,5 g
Telített zsír: 0,4 g
Szénhidrát: 76,2 g
Cukrok:1,5 g
Rost: 4,6 g
Fehérje: 8,3 g
Só: 0,18 g


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.