Nature Cookta Bambuszrost 150 g

Nature Cookta Bambuszrost 150 g

Raktáron

Gazdagítsa ételeit a természetes Nature Cookta Bambuszrost hozzáadásával, hogy a család asztalára mindig rostdús ételek kerülhessenek! .

805 Ft
egységár: 5,37 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999884818762
Kiszerelés:150 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Nature Cookta Bambuszrost 150 g Részletes leírás

A bambuszrost használata kényelmes módja annak, hogy hogyan pótoljuk vagy egészítsük ki a napi rostszükségletünket.

A 100%-ban növényi rostot a bambusz szárából nyerik. A bambuszrost duzzasztóképessége miatt vizet szív magába, ezért a tészták készítésénél térfogatnövelő hatású; állagukat lággyá, omlóssá varázsolja.

A húsok sütése közben kevesebb zsír felszívódását teszi lehetővé.

Nem csak lazítja és javítja az aprósütemények és péksütemények anyagát és ízét, hanem az eltarthatósági idejét is meghosszabbítja.

Alkalmazásával az elkészült ételek szeletelése is könnyebbé válik, a pékáruk kérge pedig kifogástalan minőségűvé. A nap bármely szakaszának étkezésébe illeszthető: legyen szó főzelékek sűrítéséről, vagy kakaós csiga sütéséről.

Egyáltalán nem tartalmaz magában tartósítószert és allergéneket. 

Tartalmaz: 100% bambuszrost


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.