Szafi Fitt búzafű por 100 g

Szafi Fitt búzafű por 100 g

Raktáron

A búzafűléből szárítással készült por, amely növényi fehérjékben és élelmi rostokban gazdag.  Egyszerre méregtelenít és a táplálkozási hiányosságok pótlásával növeli az energiaszintet. .

1 222 Ft
egységár: 1 222,2 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999564154043
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Szafi Fitt búzafű por 100 g Részletes leírás

A búzafű segíthet az emésztésben és a belső szervek működésében. Az emésztőrendszerben hatékonyan
segíthet a kórokozó baktériumok és a hasznos baktériumok egyensúlyának helyreállításában, illetve az egészséges immunrendszer fenntartásában.

Magas klorofill-tartalma miatt a vért oxigénnel dúsítja, a sejtek oxigénellátása javul, így a gyulladások megszüntetésében komoly szerepe lehet. A búzafű bővelkedik a számunkra létfontosságú enzimekben, többek
között az egyik leggazdagabb SOD (szuperoxid-diszmutáz) enzimforrás. A SOD különleges hatású antioxidáns enzim, szabadgyök fogó, mely jelentősen lelassíthatja a sejtöregedést.

Nincs lúgosító kúra, méregtelenítés, salaktalanítás búzafű nélkül. A tavaszi fáradtság energizáló zöldje, fogyasztása kedvezően befolyásolhat számos allergiás tünetet (pl. parlagfű allergiát)

Egy adag = 3-5 g
1-2 teáskanál naponta zöldséglében vagy vízben elkeverve, illetve javasoljuk a por egyenletes felrázását shakerrel, de használhatjuk turmixokba, kásákba, joghurtba keverve és még számos módon is.

Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia 820 kJ (197 kcal)
Zsír 1,3 g
amelyből telített zsírsavak 0,2 g
Szénhidrát 12,7 g
amelyből cukrok 12,6 g
Rost 28,7 g
Fehérje 19,2 g
Só 0,13 g

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.