Polcz indiai csicseriborsó ragú adalékmentes készétel 350 g

Polcz indiai csicseriborsó ragú adalékmentes készétel 350 g

Raktáron

Egy közel-keleti pikáns készétel, melybe belecsempésztük az indiai térség hamisítatlan kulináris jellegzetességeit, olyan autentikus hozzávalók kíséretében, mint az illatos fűszerek, a megunhatatlan csicseriborsó és a tüzes paprika.

1 489 Ft
egységár: 4,26 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999567470355
Márka:Polcz
Kiszerelés:350 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Polcz indiai csicseriborsó ragú adalékmentes készétel 350 g Részletes leírás

Egy közel-keleti pikáns készétel, melybe belecsempésztük az indiai térség hamisítatlan kulináris jellegzetességeit, olyan autentikus hozzávalók kíséretében, mint az illatos fűszerek, a megunhatatlan csicseriborsó és a tüzes paprika. Az energiában gazdag csicseriborsót pritamin paprikával és sárgarépával dobtuk fel.Tálald 2 főre jázmin rizzsel vagy naan kenyérrel és egy kis tejföllel. Ha húst is fogyasztasz, akkor próbáld ki pirított csirkehús kockákkal is. Összetevők: zöldségek változó arányban 38% (sárgarépa, pritamin paprika, csicseriborsó 25%), hámozott paradicsom 13% (hámozott paradicsom, paradicsomlé), 100%-os almalé sűrítményből, ivóvíz, 100%-os kókusztej, kelbimbó, vöröshagyma, sűrített paradicsom 5%, kesudió, barna rizsliszt, kókuszolaj, fűszerek (tartalmaz: mustármag), étkezési só, 100%-os citromlé sűrítményből, fahéj

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.