Simonza vegán krém olivabogyóval 50 g

Raktáron

Simonza Vegán krém olivabogyóval 50g Összetevők: víz, napraforgóolaj, bab, olivabogyó, borsófehérje, burgonyakeményítő,  étkezési só, fűszerek. A bab gyógyhatású tartalmát a szervezet sejtjeit megújító regeneráló és fiatalító nukleinsavak magas tartalma valamint a magas fehérjetartalom adjaAz olivabogyóval kombinálva ami többszörösen telített zsírsavakról A, E, K, vitaminról és ásványi anyagokról például nátriumról kalciumról káliumról magnéziumról vasról foszforról és jódról ismert.

517 Ft
egységár: 10,33 Ft / g
Kosárba
EAN kód:8606106221206
Márka:Simonza
Kiszerelés:50 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Simonza vegán krém olivabogyóval 50 g Részletes leírás

Simonza Vegán krém olivabogyóval 50g


Összetevők: víz, napraforgóolaj, bab, olivabogyó, borsófehérje, burgonyakeményítő, étkezési só, fűszerek.
A bab gyógyhatású tartalmát a szervezet sejtjeit megújító regeneráló és fiatalító nukleinsavak magas tartalma valamint a magas fehérjetartalom adja
Az olivabogyóval kombinálva ami többszörösen telített zsírsavakról A, E, K, vitaminról és ásványi anyagokról például nátriumról kalciumról káliumról magnéziumról vasról foszforról és jódról ismert.
Ez a kenhető vegán krém egy egészséges balzsam a szervezet számára
Nem tartalmaz allergéneket, glutént, tartósítószereket, E számokat, szóját. 


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.