Pödör mákolaj 100 ml

Pödör mákolaj 100 ml

Raktáron

A Pödör prémium, hidegen sajtolt mákolajat világossárga szín, finom, lágy illat és ízben intenzív mákaroma jellemzi. Különösen jól harmonizál nyers zöldségekhez, különböző saláták és gyümölcslevesek ízesítésére.

2 535 Ft
egységár: 25,35 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999561390000
Márka:Pödör
Kiszerelés:100 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Pödör mákolaj 100 ml Részletes leírás

A Pödör prémium, hidegen sajtolt mákolajat világossárga szín, finom, lágy illat és ízben intenzív mákaroma jellemzi.Különösen jól harmonizál nyers zöldségekhez, különböző saláták és gyümölcslevesek ízesítésére.
Kitűnő egyszerű kifőtt tésztára csepegtetni, összekeverni és megszórni mákkal- gyors, egészséges és finom! A mákolaj a szomszédos országok és a keleti konyha klasszikus eleme, különleges aromája az édes ételekben kiválóan érvényesül.Mákos nudli, mákos guba, mákos rétes, beigli, továbbá sütemények (muffin, kuglóf) és más desszertek finomítására és elkészítéséhez is kiváló választás.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.