Viblance proteinkása peanut&cacao 400 g

Raktáron

FÖLDIMOGYORÓS-KAKAÓS ZABKÁSA 20% NÖVÉNYI FEHÉRJÉVEL Pörkölt földimogyoró és kakaó krémes keveréke, egy csomó szuperélelmiszerrel, amik segítenek abban, hogy evés közben egyensúlyba kerülj önmagaddal és a világgal… Felejtsd el a kellemetlen ízű sportporokat, gondoskodj a megfelelő fehérjebevitelről egy krémesen finom zabkásával- reggelire vagy edzés után! ÍZÉLMÉNY, AMI CSAK RÁD VÁR… Tökéletes reggelire, egy kiadós edzés előtt vagy után, de ha “ csak” egy laza kis nasizáshoz választod sem fogsz csalódni benne.

2 048 Ft
egységár: 5,12 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999566101441
Márka:Viblance
Kiszerelés:400 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Viblance proteinkása peanut&cacao 400 g Részletes leírás

FÖLDIMOGYORÓS-KAKAÓS ZABKÁSA 20% NÖVÉNYI FEHÉRJÉVEL



Pörkölt földimogyoró és kakaó krémes keveréke, egy csomó szuperélelmiszerrel, amik segítenek abban, hogy evés közben egyensúlyba kerülj önmagaddal és a világgal… Felejtsd el a kellemetlen ízű sportporokat, gondoskodj a megfelelő fehérjebevitelről egy krémesen finom zabkásával- reggelire vagy edzés után!



ÍZÉLMÉNY, AMI CSAK RÁD VÁR…



Tökéletes reggelire, egy kiadós edzés előtt vagy után, de ha “csak” egy laza kis nasizáshoz választod sem fogsz csalódni benne. A kásában található őrölt földimogyoró kimagasló rost- és fehérjetartalommal rendelkezik, de adtunk még hozzá borsófehérjét és további superfoodokat (kakaópor, qunioa, napraforgómag) amelyek jót tesznek testednek, az izomnövekedésnek, és értékes összetevőikkel sokáig eltelítenek.



ÉLMÉNY REGGELIRE:




Egészséges, gyors és finom reggeli a nap indításához


MAGAS PROTEINFORRÁS:




10 g fehérjét tartalmaz adagonként (ha 1 adag kb. 50 g)
csak datolyával édesítve
vitaminokban, ásványi anyagokban és aminosavakban gazdag, melyek segítenek leküzdeni a fáradtságot
kiváló rostforrás
támogatja az izomkat és a sportteljesítményt
egyszerű elkészíteni, 2 perc alatt kész


Felejtsd el az aromákkal dúsított, alakbarátnak hirdetett cukros zabkásákat! Legyen ez a frissítő reggelid, ami energiával, vitaminokkal és antioxidánsokkal lát el téged egész napra.



CSUPA TERMÉSZET, SEMMI TRÜKKÖZÉS




Édes, mégsincs benne finomított cukor: se fehér, se barna, se glükózszirup. Csak igazi gyümölcs.
Kirobbanó ízek, mégsincs benne aroma: se “természetes”, se mesterséges. Se ízfokozó, se semmilyen adalék. Csak valódi, természetes, növényi összetevők.


MINDEN FALATTAL JÓT TESZEL MAGADNAK



Gazdagok élelmi rostokban, így hosszú időre kielégítik a tested energiaszükségletét, emelett hozzájárulnak az emésztőrendszer normál működéséhez. A zabpehely természetesen előforduló béta-glükánt tartalmaz, ami hozzájárul a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához.





MIT SZÓLNÁL EGY ÜTŐS REGGELIHEZ, AMI 2 PERC ALATT KÉSZ?



Talán veled is előfordult már, hogy reggel álmosan másztál ki az ágyból vagy éppen késésben voltál. Ilyenkor a reggeli is el volt felejtve vagy jött a “majd útközben bekapok valamit” gondolat. Ennek általában nem egy tápláló reggeli, hanem egy cukros péksütemény a vége…



Elő a müzlis tálat és kanalat → jöhet néhány evőkanál Szuperkása → öntjük fel meleg növényi itallal vagy vízzel → egy kis kevergetés → és már kész is a krémes és egészséges finomság. Ha szeretnéd koronázd meg friss gyümölcsökkel, Viblance granolával vagy müzlivel. Ebédig letudva a jótékony tápanyagok bevitele és az éhségérzet. És egy adagot kb. 200 forintból meg is úsztál.



Összetevők: Gluténmentes zabpehely, őrölt pirított földimogyoró 13%, datolyapüré, datolyakocka, borsófehérje, kakaópor 4%, földi mandula, napraforgómag, puffasztott quinoa *bio.



Gluténmentes üzemben készült.



 


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.