Mclloyds bio legumes extrudált snack zöldborsó karikák tejföllel és hagymával 35 g

Raktáron

MCLLOYD LEGUMES BIO ONION RINGS GREEN PEA - 35G Harapnivaló, amely védi egészségünket és tiszta lelkiismeretünket. McLloyd – Bio termékpaletták a 7 hónaposnál idősebb bébiételektől a gyermektermékeken és a tinédzser nassolnivalókon át egészen a felnőttek számára készült termékekig terjed minden korosztály számára.

461 Ft
egységár: 13,16 Ft / g
Kosárba
EAN kód:8588007731513
Márka:Mclloyds
Kiszerelés:35 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Mclloyds bio legumes extrudált snack zöldborsó karikák tejföllel és hagymával 35 g Részletes leírás

MCLLOYD LEGUMES BIO ONION RINGS



GREEN PEA - 35G


Harapnivaló, amely védi egészségünket és tiszta lelkiismeretünket.



McLloyd – 
Bio termékpaletták a 7 hónaposnál idősebb bébiételektől a gyermektermékeken és a tinédzser nassolnivalókon át egészen a felnőttek számára készült termékekig terjed minden korosztály számára. Bio alapanyagokból, hozzáadott cukor és só nélkül készülnek, nem tartalmaznak allergéneket, glutént.



McLloyd Legumes Bio Onion Rings tengeri sós a zöldborsó-tejfölös hagymakarikás ízesítésű kukoricafalatok, gluténmentesen. Kiváló minőség ideális tápanyagaránnyal párosítva – és mindez természetes alapanyagokra épűlve. 



McLloyd Legumes Bio Onion Rings legfeljebb 15,3 g zsírt és több mint 12 fehérjét tartalmaz 100 g-ként.



McLloyd Legumes termékek természetesen vegetáriánus, gluténmentes, bio-tanúsítvánnyal rendelkezik, és nem tartalmaz hozzáadott aromákat. Praktikus méretének (35 g) köszönhetően  ideális kiegészítője lehet az uzsonnás polcnak.



Kényeztetés az egész család számára egy egészséges ropogtatnivalóval azaz a McLloyd Legumes termékekkel. 



Miért érdemes fogyasztani a McLloyd Legumes termékeket?




Ropogós és ízletes chips.
Bio kukoricából készült, rostban gazdag.
Gluténmentesen, szója és diófélék nélkül készül.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.