Celiko tortazselé cukormentes eper 14 g

Raktáron

Celiko cukormentes eper ízű zselépor. Gluténmentes termék. A Celiko glutén- és cukormentes tortazselé eper ízű zselé azoknak szól, akik alacsony cukortartalmú étrendet követnek, akik ügyelnek a vonalukra, és akik cukor helyett édesítőszereket használnak.

330 Ft
egységár: 23,56 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5900038002326
Márka:Celiko
Kiszerelés:14 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Celiko tortazselé cukormentes eper 14 g Részletes leírás

Celiko cukormentes eper ízű zselépor. Gluténmentes termék. A Celiko glutén- és cukormentes tortazselé eper ízű zselé azoknak szól, akik alacsony cukortartalmú étrendet követnek, akik ügyelnek a vonalukra, és akik cukor helyett édesítőszereket használnak. Saját maga alakíthatja a desszert ízét és kalóriatartalmát! Tartósítószerek nélkül, gyümölcslevet tartalmaz, süteményekhez, desszertekhez, koktélokhoz.



A Celiko glutén- és cukormentes tortazselé eper ízű zselé elkészítési módja: Adja a csomag tartalmát 1/2 liter forró vízhez (ne forralja fel). Alaposan keverjük össze, amíg feloldódik és kihűl. Ha szükséges, adjunk a zseléhez édesítőszert vagy cukrot (kb. 3-4 evőkanálnyit). Öntsük egy tálba, és tegyük a hűtőbe, hogy a zselé megdermedjen. Meleg időben használjon kevesebb vizet, körülbelül 400 ml-t. A csomag 4 adag, egyenként kb. 130 g zselé elkészítéséhez elegendő.



Összetevők: sertészselatin, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, eperlépor 1% (maltodextrin, eperlé koncentrátum), aroma, színezék: kármin


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.