Csuta csicseriborsó liszt 250 g

Csuta csicseriborsó liszt 250 g

Raktáron

A csicseriborsóból készült liszt fontos alapanyaga a gluténmentes diétának, felhasználható krémlevesek, humuszkrém, pástétom, kekszek és indiai, vagy olasz lepény készítéséhez. Ezen felül felhasználhatjuk tojás helyett panírozásnál, fasírtok készítésénél kötőanyagként.

410 Ft
egységár: 409,99 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999881955712
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Csuta csicseriborsó liszt 250 g Részletes leírás

Fűszerezéséhez vöröshagyma, petrezselyem, majoranna, paprika, borsikafű, szójaszósz ajánlott.

A csicseriborsóliszt gazdag élelmi rostokban és magas fehérjetartalmú. A csicseriborsó bőségesen tartalmaz karotint, B1-, B6- és E-vitamint, folsavat, az ásványi anyagok közül pedig vasat, magnéziumot, cinket, kalciumot.

Mivel élelmi rostokban gazdag, így támogatja emésztésünk munkáját, és segít megszabadulni a bélfalakon lerakódott salakanyagoktól.

Tápérték 100g csicseriborsó lisztben
Energia KJ-ban: 1524    
Energia Kcal-ban: 364    
Zsír: 6,04g    
 - amelyből telített zsírsav: 0,6g    
Szénhidrát: 60,65g    
 - amelyből cukor: 10,7g    
Fehérje: 19,3g    
Só: 5mg    

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.