Éléskamra keltes élmény univerzális natúr ízű liszt 300 g

Éléskamra keltes élmény univerzális natúr ízű liszt 300 g

Raktáron

A Keltes élmény lisztkeverék a kelt tésztát kedvelők számára készült. Azoknak, akik olykor szeretnék reform életmódjukba, vagy diétájukba visszacsempészni a nagymama finom, puha és légies keltes süteményeit.

1 304 Ft
egységár: 4,35 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999887064364
Márka:Paleolit Éléskamra
Kiszerelés:300 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Éléskamra keltes élmény univerzális natúr ízű liszt 300 g Részletes leírás

Jó szívvel ajánljuk diétázóknak, paleolit életmód híveinek, azoknak, akik szem előtt tartják az egyszerű, de egészséges, változatos napi táplálkozást. A régi, megszokott kelt tésztákhoz nagyon hasonlító sütemények készíthetők belőle.

Felhasználástól függően édesíteni, sózni szükséges.
A lisztkeverék kiadós adagjával családok számára bőséggel elegendő, vagy vendégségekre készítve is megfelelő adag. Az elkészült sütemények fagyaszthatók és szobahőmérsékelten érdemes kiolvasztani, majd sütőben 100 fokon langyosra is melegíthetők.

A keverékben a finomabb ízvilág elérése érdekében a szúrós ízű szódabikarbóna helyett a saját fejlesztésű Paleolit Éléskamra foszfátmentes sütőport használjuk.

Hozzáadott adalékoktól, színezékektől, konzerváló szerektől, aromáktól, ízfokozóktól mentes, csak természetes alapanyagok felhasználásával előállított naturális termék.
Gabona-, cukor-, szója-, tejmentes magyar kézműves lisztkeverék.
Nem tartalmaz továbbá kókuszlisztet, konjac lisztet, élesztőt sem.

Összetevők: tápióka keményítő, élelmi rostok (bambuszrost liszt, útifűmaghéj liszt), mandulaliszt, szezámmag liszt, Paleolit Éléskamra foszfátmentes paleo sütőpor (savanyúságot szabályozó anyag: borkősav, térfogatnövelő szer: nátrium-hidrogén-karbonát, tápióka keményítő)

Átlagos tápérték 100 g lisztkeverékben:
Energia kj/kcal: 1066,4/258,2
Zsír:2,8 g amelyből telített zsírsavak 0,9 g
Szénhidrát: 49,7 g amelyből cukor 0,2 g
Fehérje: 7,3 g
Só: 0 g
Élelmi rost: 27,1 g


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.