Rex hot csípős ketchup 330 g

Rex hot csípős ketchup 330 g

Raktáron

Az Original Rex Ketchuphoz, az USA-ban világbajnokságot nyert habanero chili esszenciát adta a gyártó.  Ezzel a különleges magyar termelőtől származó termékkel, egy kellemes csípős hatást értek el, ami néhány pillanat után jelentkezik, de nem nyomja el az Original Rex Ketchup jellegzetes zamatát.

1 630 Ft
egységár: 4,94 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999861767090
Márka:Rex
Kiszerelés:330 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Rex hot csípős ketchup 330 g Részletes leírás

A Rex ketchup, 80 évvel ezelőtti, titkos családi recept alapján készül. Kizárólag a legjobb magyar alapanyagok felhasználásával, itt Magyarországon. Teljesen tartósítószer és adalékmentes, cukormentes változatban is elérhető.
A Rex ketchup különleges és kedvelt íz világát az alföldi nyári nap érlelte paradicsom és a legfinomabb fűszerek főzetei, és persze a titkos receptúra adja.

Összetevők: paradicsom sűrítmény, hagyma, hidegen sajtolt napraforgó olaj, cukor, chili habanero szósz, borecet, ivóvíz, só, fűszerek főzetei.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.