D-life szénhidrátcsökkentett tarhonya 200 g

D-life szénhidrátcsökkentett tarhonya 200 g

Nincs raktáron

Magyar fejlesztésű, innovációs díjat nyert termék. Főbb jellemzői: hagyonmányos ízvilághoz hasonló körettészta, magas fehérje tartalommal, telítettzsírmentes. Fogyasztása ajánlott cukorbetegeknek, diétázóknak, fogyórkúrázóknak és gyermekeknek is.

Kosárba
EAN kód:5999552220286
Márka:D-life
Kiszerelés:200 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

D-life szénhidrátcsökkentett tarhonya 200 g Részletes leírás

Magyar fejlesztésű, innovációs díjat nyert termék. Főbb jellemzői: hagyonmányos ízvilághoz hasonló körettészta, magas fehérje tartalommal,telítettzsírmentes.

Fogyasztása ajánlott cukorbetegeknek, diétázóknak, fogyórkúrázóknak és gyermekeknek is.

A D-life termékek galaktomannán tartalmuk miatt (a galaktomannán a pillangósvirágúak családjába tartozó guarbab magjában található természetes rostkomponens) hosszan elnyújtott lassú felszívódást biztosítanak, tehát az ún. "Low and Slow" -hatásnak köszönhetően fogyasztásukkor hosszabb ideig tapasztalunk teltségérzetet.
A galaktomannánt tartalmazó termékek kellemes ízűek, a nap bármely szakában fogyaszthatók (nincs fűrészporjellegük), rosttartalmuk pedig az alapélelmiszereknél magasabb.


Tápérték:

100g száraz tésztában

100g főtt tésztában

Energia KJ

1518

517,5

Energia Kcal

359

120

Zsír

2,2

0,7

Szénhidrát

44,7

14,6

ebből cukrok

1,1

0,4

Rost

7,7

2,5

Fehérje

36,2

12,4



0,05

0,02

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.