Pasta Natura bio barnarizs tészta  fusilli

Pasta Natura bio barnarizs tészta fusilli

Nincs raktáron

A gluténmentes barnarizs tészta rost-, vitamin- és ásványi sókban gazdag. Készítse el kedvenc ételeit egy jó és egészséges tésztával. Gluténérzékenyek számára lett kifejlesztve. .

Kosárba
EAN kód:8050534143898
Márka:Pasta Natura
Kiszerelés:250 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Pasta Natura bio barnarizs tészta fusilli Részletes leírás

A Pasta Natura teljes kiörlésű rizsliszt tészta ideális alternatíva azok számára, akik nem szeretik a rizottót, de szeretnék élvezni az előnyeit, amelyeket a teljes kiörlésű rizs tulajdonságai nyújtanak.

A tészta rizsliszt tápanyagértéke figyelemre méltó: keményítők, B- és E-vitamin, fehérjék, kalcium, vas, foszfor, magnézium, mangán, kálium, réz, szilícium és nátrium.

Főzési idő: 5-7 perc

Összetevők: 100% barnarizs liszt*
*ellenőrzött ökológiai mezőgazdaságból.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.