Rédei bio tészta tönköly spenótos orsó 500 g

Rédei bio tészta tönköly spenótos orsó 500 g

Raktáron

Rédei bio tönköly spenótos orsó, Összetevők: ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó bio tönköly liszt, bio spenótpor, ivóvíz.

875 Ft
egységár: 1,75 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5997981312459
Márka:Rédei
Kiszerelés:500 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Rédei bio tészta tönköly spenótos orsó 500 g Részletes leírás

Rédei bio tönköly spenótos orsó, Összetevők: ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó bio tönköly liszt, bio spenótpor, ivóvíz

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

M. É.2024. 04. 02.

  A terméket ismerem elégedett vagyok vele, nem azt értékelem.

  A március 18-i megrendelés óta a termék nem érkezett meg. Telefonos érdeklődésemre azt a választ kaptam, hogy külső raktárból kell beszállítaniuk, emiatt hosszabb a szállítási határidő. Ezidáig semmi egyéb tájékoztatást, de a terméket sem kaptam meg. Most megjött az "értékelő" levél... ez magáért beszél. A fentiek tudatában az egészségbolt.hu számomra hiteltelenné vált.