Thai Dancer rizstészta szélesmetélt 400 g

Raktáron

A rizstészta, az ázsiai konyha nélkülözhetetlen alapanyaga. Összetevői: rizsliszt, víz. Felhasználási módja változatos, íze finom, és rendkívül egyszerű elkészíteni. Sokféle változata ismert: a vékonyabb a levesekhez, tavaszi tekercshez való, a vastagabb, spagettihez hasonló változata pedig köretnek, tésztás ételek készítéséhez kiváló.

1 770 Ft
egységár: 4,43 Ft / g
Kosárba
EAN kód:8852646294006
Márka:Thai Dancer
Kiszerelés:400 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Thai Dancer rizstészta szélesmetélt 400 g Részletes leírás

A rizstészta, az ázsiai konyha nélkülözhetetlen alapanyaga.



Összetevői: rizsliszt, víz.



Felhasználási módja változatos, íze finom, és rendkívül egyszerű elkészíteni.



Sokféle változata ismert: a vékonyabb a levesekhez, tavaszi tekercshez való, a vastagabb, spagettihez hasonló változata pedig köretnek, tésztás ételek készítéséhez kiváló.



A rizstészta elkészítése: A rizstészta elkészítése gyors és egyszerű. A tésztát forrázzuk le forró vízzel, majd fedő alatt hagyjuk állni körülbelül 10-15 percig. Attól függően, hogy milyen fajta, vékonyabb, vagy vastagabb, további főzést igényelhet, ezért minden alkalommal olvassuk el a csomagoláson a főzési útmutatót!



Azért, hogy a tészta ne legyen túl ragacsos, használhatunk szójaszószt. Ha főételként fogyasztjuk, piríthatunk hozzá wokban friss zöldségeket és percek alatt finom és laktató ételt kerülhet az asztalra.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.