INTERHERB NAPI CSEPP SZÍV CSEPPEK 50ML

INTERHERB NAPI CSEPP SZÍV CSEPPEK 50ML

Raktáron

A galagonya hozzájárulhat a normál perifériás keringés fenntartásához, a szív egészséges működéséhez. A macskagyökér segíthet az erek rugalmasságának megőrzésében, a normál vérnyomás fenntartásában. .

2 706 Ft
egységár: 2 705,85 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999542643828
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

INTERHERB NAPI CSEPP SZÍV CSEPPEK 50ML Részletes leírás

A szívműködés támogatására

Vizes-alkoholos gyógynövénykivonat
Folyékony étrend-kiegészítő
Alkoholtartalom: 36 V/V %
Nettó térfogat: 50 ml

Galagonya virágzó ágvégből és Macskagyökérből készült kivonat. A Galagonya hozzájárul az egészséges szívműködés és a normál perifériás keringés fenntartásához, a Macskagyökér a normál vérnyomás és az erek rugalmasságának megőrzésében vesz részt.

Összetevők:
Víz, etilalkohol, száraz növényi drogkeverék ((Galagonya (Crataegus monogyna) virágzó ágvég, Macskagyökér (Valeriana officinalis)).

Hatóanyag/ napi adag:
300 mg Galagonya virágzó ágvég, 100 mg Macskagyökér.

Ajánlott adagolás:
Naponta 2 alkalommal 20 cseppet 2-3 dl folyadékban elkeverve fogyassza. Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget!

A napi adag 2 ml (2g) kivonatnak felel meg, mely 400 mg gyógynövény drogból készül.

Figyelmeztetés:
Az alkohollal kölcsönhatásba lépő gyógyszerekkel együtt nem szedhető. Alkalmazása káros lehet alkohol betegeknél. Gépjárművezetéskor alkalmazása fokozott elővigyázatosságot igényel. Fokozhatja a barbiturátok, alkohol és a benzodiazepinek szedatív hatását! A készítmény fogyasztása várandósság és szoptatás alatt, valamint 12 év alatti gyermekeknek nem javasolt! Gyermekek elől elzárva tartandó. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Használat előtt felrázandó!

Tárolás
Fénytől védve, szobahőmérsékleten, 25 °C alatt. Az esetleges üledék kiválás a készítmény minőségét nem befolyásolja. 


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.