Vitaking Tőzeg-Áfonya +C+E 1680mg(90)gkap

Vitaking Tőzeg-Áfonya +C+E 1680mg(90)gkap

Raktáron

Vitaking Tőzegáfonya gélkapszula.

3 670 Ft
egységár: 40,78 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999561258676
Márka:Vitaking
Kiszerelés:90 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vitaking Tőzeg-Áfonya +C+E 1680mg(90)gkap Részletes leírás

A tőzegáfonya hozzájárulhat a húgyúti fertőzések, visszatérő felfázások kezeléséhez, megelőzéséhez, a kórokozók megtapadásának, elszaporodásának meggátolásához. Csillapíthatja a betegséggel járó fájdalmat, enyhítheti az égető érzést, a viszketést, kiirthatja a baktériumokat.

Vitaking Tőzegáfonya gélkapszula hatóanyagai 3 kapszulában:
Tőzegáfonya – 252mg
C-vitamin -60mg
E-vitamin – 6,3 mgTE-9NE
Vitaking Tőzegáfonya gélkapszula összetevői:
Zselatin, szójabab olaj, tőzegáfonya koncentrátum porítva, nedvesítőszer: glicerin, aszkorbinsav, fényező anyag: sárga méhviasz, d-alfa-tokoferil-acetát, emulgálószer: szója lecitin.

Napi ajánlott mennyiség: 3 gélkapszula étkezés közben

Tőzegáfonya:
A húgyúti fertőzések, visszatérő felfázások természetes gyógyszere. Megelőzésre és már kialakult fertőzésre is hatékony. Növényi kivonatai olyan hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek gátolják a kórokozók megtapadását, így azok nem képesek megmaradni a húgyutakban, a húgyhólyag falán és fertőzést okozni. Erős antibakteriális hatásával, valamint hippursavtartalmával a jelenlévő baktériumok szaporodását is megakadályozza, ezáltal is csökkenti a fertőzés kialakulásának esélyét, illetve a fertőzés súlyosbodását. Csillapítja a betegséggel járó fájdalmat, enyhíti az égető érzést, a viszketést, kiirtja a baktériumokat.


E-vitamin:
Legfontosabb szerepe a sejtek védelme az oxidatív stressz ellen. Megfelelő mennyiségben pótolva megakadályozhatja, illetve lassíthatja a sejtek károsodását, öregedését, antioxidánsként segíti a károsodást okozó szabad gyökök semlegesítését. Ezzel a tulajdonságával elsősorban a betegségek megelőzésében, a szervek károsodásának megelőzésében és az öregedési folyamatok lassításában lehet eredményes hatása.

C-vitamin:
A legnagyobb mennyiségben szükséges vitamin. Megfelelő mennyiségű pótlása segíti az immunrendszer normál működését. Részt vesz a kollagénképződésben, ezzel jelentősen segíti az érrendszer egészségének megőrzését, a csontok, inak, ínszalagok és a porcok erősségét, befolyásolja a fogak és a fogíny állapotát, biztosítja a bőr természetes védekező képességének fenntartását. Az idegrendszer megfelelő működésének támogatásával hozzájárul a fáradtságérzet és a kifáradás csökkentéséhez is, továbbá fokozza a vas felszívódását.

Tájékoztatás az étrend-kiegészítőkről:
Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.