Arkánum lymphocare aromabalzsam 150 ml

Arkánum lymphocare aromabalzsam 150 ml

Raktáron

'A Lymphocare Aromabalzsam egy természetes alapanyagokat tartalmazó készítmény, amely képes igen gyorsan leapasztani a bedagadt, ''felvizesedett'', ödémás duzzanatokat. Ezzel együtt megszünteti a nap végére kialakuló ''fáradt láb'' érzést, valamint az ''ideges láb'' szindrómát.

6 702 Ft
egységár: 44,68 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999882266251
Márka:Arkánum
Kiszerelés:150 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Arkánum lymphocare aromabalzsam 150 ml Részletes leírás

"A Lymphocare Aromabalzsam egy természetes alapanyagokat tartalmazó készítmény, amely képes igen gyorsan leapasztani a bedagadt, ""felvizesedett"", ödémás duzzanatokat. Ezzel együtt megszünteti a nap végére kialakuló ""fáradt láb"" érzést, valamint az ""ideges láb"" szindrómát. Mindezt úgy, hogy az ezen tüneteket okozó nyirokkeringési, nyirokpangási problémákat orvosolja.

A LymphoCare Aromabalzsam tartalmaz salaktalanító, keringésfokozó, méregtelenítő, lúgosító, kötőszövet erősítő és feszesítő anyagokat. A krémben lévő hatóanyagok elősegítik a nyirokműködést, megszüntetik a nyirokpangást (amely a megduzzadt zsírsejtek és a kötőszövet gyengülése miatt alakul ki), fokozzák a vérkeringést és segítenek a sejtek regenerálódásában.

A balzsam eukaliptusz, ánizs, levendula, szegfűszeg, citrom és kakukkfű illóolajok megfelelő arányú és koncentrációjú elegyét tartalmazza. "

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.