Lamore homoktövis levél tea 50 g

Lamore homoktövis levél tea 50 g

Raktáron

50 gramm-os ömlesztett homoktövis herba tea papírtasakos kiszerelés, a homoktövis értékes levél hajtásvégeinek kíméletesen szárított levelei. Folyamatosan fogyasztható mellékhatás nélkül. .

826 Ft
egységár: 16,52 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999887768101
Márka:Lamore
Kiszerelés:50 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Lamore homoktövis levél tea 50 g Részletes leírás

A homoktövis másik értékes részéből a hajtásvégek leveléből készült herba tea főzet jelentős antivirális hatást fejt ki, fogyasztása megelőző célra már régi keletű. A modernkori tudományos kutatások mindenkori tárgya a homoktövis levél kivonata.

Vizes főzete zöldes-barna színű, kellemesen fű aromájú ital. C-vitamint, B1-és B2- vitaminokat, cseranyagokat, fehérje építőelemeket (aminósavakat ),flavonoidokat, karotinoidokat, tokoferolokat, zsírsavakat, ásványi anyagokat (Mn,K), bioaktv vegyületeket, polifenol komplexeket (kvercetin, flavonolok, epicatechin ) tartalmaz. Antioxidás hatása révén a túzott mozgás során keletkező szabad gyököket megkötheti. Fáradtság csökkentő hatását már kísérletek is bizonytják, védelmet nyújtva a megeröltető fizikai terhelés által okozott szöveti károsodásokra. Testsúly optimalizáló szerepe van a zsigeri zsírok csökkentésével. Diabetes Mellitus esetén ajánlható a tea főzetének fogyasztása.

Hatása lehet:
– Immunerősítő, gyulladáscsökkentő (anti-mikróbás aktivitás), koleszterinszint csökkentésre
– Májvédő(oxidatív stressz csökkentő), szív aktivitást serkentő, vérnyomás csökkentésre
– Influenza, torokgyulladás, felső léguti problémák enyhítésére
– Gyomor, nyombélfekély kezelésére
– Bőrkiütések, ekcéma, pikkelysömör, herpesz kezelésére
– Ízületi gyulladásra, reumatoid arthitisre és más autoimmun betegségekre, 

Homoktövis levél tea elkészítése: 1 evőkanál homoktövis tea levelet 2,5 dl forrás előtti, vagy forrás után visszahűlt vízzel leöntünk, majd 15-20 percig állni hagyjuk, és leszűrjük. Tetszés szerint ízesítve, vagy ízesítés nélkül fogyasztható.

A magasabb hatóanyag kioldódás érdekében ajánljuk még az áztatást hosszabb időn keresztül végezni, így akár este beáztatott homoktövis levél teát másnap fogyasztani. A termék előnyös hatásait ma már számos fogyasztói és klinikai tapasztalat is igazolja. A homoktövis levél tea élénkítő hatású, ezért esti fogyasztása mérsékelten ajánlott.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.