Mama Drog lósóskamag 30 g

Mama Drog lósóskamag 30 g

Raktáron

Stimulálja a bélmozgást, és növeli a nyálkahártya szekrécióját, a víz kiválasztását a vastagbélben ezért alkalmas a székrekedés enyhítésére.  .

218 Ft
egységár: 7,27 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5998534501337
Márka:Mama Drog
Kiszerelés:30 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Mama Drog lósóskamag 30 g Részletes leírás

A lósóska főzetét házi praktikaként belsőleg alkalmazhatjuk hasmenésre, szalmonellára.

A belőle készült teakeverék fogyasztása 1-2 óránként javasolt. Két evőkanálnyi lósóska magot forrázzunk le két deci vízzel, hagyjuk állni 10 percig, majd szűrjük le. Két-háromszor naponta igyunk meg egy ilyen adagot, a hasmenés súlyosságához igazodva. Más eredetű bélhurutnál is ajánlott.

Magas vastartalma révén hozzájárulhat a vérszegénység kezeléséhez. Ilyen esetben főzelékként kell megfőzni vagy savanykás szószként tálalni húsételek mellé.
Asztma és hörghurut, irritatív száraz köhögés, lépfene, anorexia, krónikus fáradtság szindróma, megfázás, görcsök, depresszió, láz, általános gyengeség vagy erőtlenség, fejfájás, hepatitisz, magas koleszterinszint, lepra, malária, menopauza, mentális kábultság, szájüregi gyulladások, vérzések csillapítására is igen hatásos.

A terméseket a fitoterápiában rendszerint félérett vagy érett állapotban, önmagukban és más drogokkal (libapimpó, apróbojtorján, tölgyfakéreg, kigyószisz, réti füzényfű) összekeverve, gyógyteának elkészítve javasolják hasmenéses állapotok kezelésére.

Figyelem! A levél nagy mennyiségben tartalmaz oxalátot amelyek túlzott fogyasztás esetén vesekövet okozhat.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.