Kukoricacsíraolaj témájú híreink

8 olaj, ami nem csak egészséges, de finom is!

8 olaj, ami nem csak egészséges, de finom is!

2013. 11. 06.

A hidegen sajtolt olajok kinyerése mechanikus úton történik, nem éri tápanyagtartalmukat  veszélyeztető hőhatás, valamint kémiai úton sem változtatták meg tulajdonságaikat, így nem kerülhettek bele kemikáliák. Annak érdekében, hogy ezeket a tápanyagtartalmuk teljében lévő olajakat a szervezetünk felhasználhassa, érdemes az ételek főzése/sütése/párolása után alkalmaznunk őket, vagy nyers alapanyagokkal fogyasztanunk. Általában elmondható, hogy a hidegen sajtolt olajak tökéletes kiegészítői a legkülönfélébb salátáknak. Ne féljünk velük kísérletezni! Az alább felsorolt 8 féle olaj pedig nem csak egészséges, de finom is!

Blogrészletek