Choice bio fehér tea bodzavirággal 36 g

Raktáron

CHOICE® - BIO FEHÉR TEA BODZAVIRÁGGAL FINOM ÉS ÉDES Kiváló minőségű fehér tea és bodzavirág izgalmas, egyedi kombinációja. Gondosan válogatott, kézzel szedett összetevőkből készült, különösen finom, enyhén virágos ízvilágú tea.

1 793 Ft
egységár: 49,8 Ft / g
Kosárba
EAN kód:4012824000001
Márka:Choice
Kiszerelés:36 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Choice bio fehér tea bodzavirággal 36 g Részletes leírás

CHOICE® - BIO FEHÉR TEA BODZAVIRÁGGAL
FINOM ÉS ÉDES
Kiváló minőségű fehér tea és bodzavirág izgalmas, egyedi kombinációja. Gondosan válogatott, kézzel szedett összetevőkből készült, különösen finom, enyhén virágos ízvilágú tea.
Típus: fehér tea, White Fannings (WF)
Származási hely: Kína Szüret: korai szüret (április-június), kézzel szedett
Feldolgozás: természetes módon szárított
Íz: elegáns és virágos
Összetevők: bio fehér tea° (39%), bio indiai citromfű°, bio zöld tea° (Sencha), bio jázmintea°, bio bodzavirág (10%), bio édesgyökér°, bio borsmenta°, bio gerániumolaj.
°Rainforest Alliance minősítéssel rendelkező összetevő (tea 100%, gyógynövények 74%)
A CHOICE® teák segítségével szánjon időt arra, ami az Ön számára a legfontosabb és összpontosítson! Minden CHOICE® tea a legnagyobb gondossággal, a legjobb alapanyagokból készül, hogy Ön a legjobb formáját nyújthassa!
CHOICE® – A legjobb választás minden pillanatban!
A doboz 20 db filtert tartalmaz
.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.