Semiramis columbia decaf szemes kávé közepes 250 g

Raktáron

Kolumbiában 1723-ban, feltételezhetően a jezsuitáknak köszönhetően jelent meg a kávé, amely a 18-19. század folyamán teljes mértékben uralma alá hajtotta az országot, olyannyira, hogy 1912-ben már a világ teljes kávéexportjának felét Kolumbia adta.

5 128 Ft
egységár: 20,51 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999887137655
Márka:Semiramis
Kiszerelés:250 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Semiramis columbia decaf szemes kávé közepes 250 g Részletes leírás

Kolumbiában 1723-ban, feltételezhetően a jezsuitáknak köszönhetően jelent meg a kávé, amely a 18-19. század folyamán teljes mértékben uralma alá hajtotta az országot, olyannyira, hogy 1912-ben már a világ teljes kávéexportjának felét Kolumbia adta. Ma a világ harmadik legnagyobb kávétermesztője, Brazília és Vietnam után. Kolumbia nem véletlen lett a kávé egyik hazája, éghajlati és domborzati adottságai tökéletessé teszik a kávé termesztésére. Az Andok-hegység vonulatának útjában levő, a Nevado del Huila vulkánnak is otthont adó Huila megye ásványi anyagokban gazdag termőterületei és a terület mikroklímája nagyban hozzájárul a kiegyensúlyozott és édes, dinamikusan savas ízjegyű kávék termesztéséhez.
Hogyan lesz a kávé koffeinmentes?
A cukornádból származó természetes etil-acetátnak köszönhetően lehetőség nyílik a kávé természetes módon történő koffeinmentesítésére. A folyamat során a zöld kávét forró vízzel benedvesítik (hogy megemeljék a nedvességszintet), majd erjesztett cukornádból származó etil-acetátot adnak hozzá, és ez feloldja a kávéban lévő koffeint. Ezt követően a koffeintől mentesített babokat átgőzölik, így tűntetve el a felesleges etil-acetátot és a megfelelő nedvességtartalmat figyelembe véve szárítják.
A Colombia Decaf ízjegyei között megtalálni a gyümölcsös édességet és csokoládés hangulatot is.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.