Waterdrop microdrink love gránátalma, goji, acerola ízesítéssel 12 db

Nincs raktáron

Adtál már esélyt a LOVE-nak? Legyen szó régi szerelemről vagy az első randiról - a gyümölcsös gránátalma, az édes-savanyú goji bogyók és a bájos acerola álomtriója megdobogtatja a szívéd. Szerelem első kortyra! KISZERELÉS: Egy csomagban 12 db LOVE kapszula van TULAJDONSÁGOK: Gránátalma - Goji bogyó - Acerola 12 db Waterdrop® LOVE Microdrink kapszula Egy kapszulából 400 - 600 ml frissítő ital készíthető Természetes gyümölcs- és növényi kivonatokkal Értékes vitaminok: C/B6/B9 Tartósítószert nem tartalmaz Cukormentes Egy Waterdrop® csak 5 kalória! 98%-kal kevesebb CO2 és műanyag az előre gyártott 500 ml-es műanyag palackokba töltött italokhoz képest! Gránátalma gyümölcsporral, goji bogyó kivonattal, acerola porral, valamint természetes ízekkel, édesítőszerrel és vitaminokkal készült.

Kosárba
EAN kód:9120117505272
Márka:Waterdrop
Kiszerelés:12 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Waterdrop microdrink love gránátalma, goji, acerola ízesítéssel 12 db Részletes leírás

Adtál már esélyt a LOVE-nak? Legyen szó régi szerelemről vagy az első randiról - a gyümölcsös gránátalma, az édes-savanyú goji bogyók és a bájos acerola álomtriója megdobogtatja a szívéd. Szerelem első kortyra!



 



KISZERELÉS:



Egy csomagban 12 db LOVE kapszula van



TULAJDONSÁGOK: 




Gránátalma - Goji bogyó - Acerola
12 db Waterdrop® LOVE Microdrink kapszula
Egy kapszulából 400 - 600 ml frissítő ital készíthető
Természetes gyümölcs- és növényi kivonatokkal
Értékes vitaminok: C/B6/B9
Tartósítószert nem tartalmaz
Cukormentes


Egy Waterdrop® csak 5 kalória!



98%-kal kevesebb CO2 és műanyag az előre gyártott 500 ml-es műanyag palackokba töltött italokhoz képest!



 



Gránátalma gyümölcsporral, goji bogyó kivonattal, acerola porral, valamint természetes ízekkel, édesítőszerrel és vitaminokkal készült.



ÖSSZETEVŐK:



étkezési sav - citromsav, gránátalma gyümölcspor, savanyúságot szabályozó anyag – nátrium - karbonátok, savanyúságot szabályozó anyag – kálium - karbonátok, goji bogyó-kivonat, színezékkoncentrátum sárgarépából, természetes aromaanyag, savanyúságot szabályozó anyag – magnézium - karbonátok, acerola por, édesítőszer - szteviából származó szteviol-glikozidok, savanyúságot szabályozó anyag – kalcium - karbonát, C-vitamin, folsav, B6-vitamin


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.