Prémium aloe vera natúr ital 1000 ml

Prémium aloe vera natúr ital 1000 ml

Raktáron

Az Aloe Vera Prémium Ivógél ajánlott mennyiségű rendszeres fogyasztása hozzájárul az egészséges bélműködéséhez. Az aloe vera (Aloe vera var. Barbadensis Miller) különleges képessége, hogy rövid használat után már megmutatkoznak jótékony hatásai.

4 873 Ft
egységár: 4,87 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999551073289
Márka:Vitaplus
Kiszerelés:1000 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Prémium aloe vera natúr ital 1000 ml Részletes leírás

Az Aloe Vera Prémium Ivógél ajánlott mennyiségű rendszeres fogyasztása hozzájárul az egészséges bélműködéséhez.
Az aloe vera (Aloe vera var. Barbadensis Miller) különleges képessége, hogy rövid használat után már megmutatkoznak jótékony hatásai. Extrém körülmények között nőve, ez a növény értékesíti és optimalizálja az élet erőforrásait és védekezik a külső támadásokkal szemben. Ez az ereje naponta hozzájárul, hogy tartós egyensúlyi állapotot érjünk el.
A sűrű lé és finom íz jellemzi Aloe Vera Prémium Italt. A magas színvonalú gyártási eljárás teljes egészében eleget tesz a legmagasabb minőségi elvárásoknak.
A termék nem tartalmaz hozzáadott vizet, mesterséges színezéket, aromákat, édesítőszert.
A legjobb hatás eléréséhez ajánlott naponta 50 ml-t (egy mérőkupakkal) reggelente, éhgyomorra bevenni. Lehetőleg önmagában vagy kedvenc italába keverve fogyassza.
Fogyasztás előtt felrázandó. Száraz, fényvédett helyen tároljuk. A termék felnyitása után hűtőbe téve 30 napig fogyasztható.
Mivel a termék természetes eredetű aloe vera levet tartalmaz, ezért az ital színe, íze, illata és állaga gyártási tételenként enyhén változhat. Ez nem befolyásolja a termék minőségét.
Aktív összetevő: Aloe vera var. barbadensis Miller

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.