Finetest tesztcsík 50db

Finetest tesztcsík 50db

Raktáron

A  új Finetest Auto-coding Prémium Tesztcsík a Finetest Auto-coding Prémium vércukormérő készülékkel együtt a vércukorszint kvantitatív mérésére szolgál a vérben. .

3 415 Ft
egységár: 3 414,57 Ft / db
Kosárba
EAN kód:929051
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Finetest tesztcsík 50db Részletes leírás

A Finetest  márkájú rendszerek laboratóriumi módszerek eredményeivel való könnyű összehasonlíthatóság érdekében plazmával kalibráltak. A Finetest  Tesztcsíkok a testen kívüli mérésre (csak in vitro diagnosztikai felhasználás) szolgálnak. A készülék automatikusan felismeri a tesztcsíkok kódját.

Csomagolás váltás történt. Mind a kék mind a sárga csomagolás kompatibilis a Finetest vércukormérő készülékeinkkel.

Amennyiben az a kód jelenik meg a készüléken, ami a csomagoláson van, a tesztcsík alkalmazható.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.