Laura Conti botanical ajakbalzsam kendermagolajjal és kókuszolajjal 8 g

Laura Conti botanical ajakbalzsam kendermagolajjal és kókuszolajjal 8 g

Nincs raktáron

Organikus, hidratáló ajakbalzsam a sima és puha ajkakért. Tökéletesen felszívódik, optimális hidratáltságot, regene-rálást és hosszantartó védelmet nyújt a bőr számára.   Visszaállítja az ajkak puhaságát.

Kosárba
EAN kód:5907573411330
Márka:Laura Conti
Kiszerelés:8 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Laura Conti botanical ajakbalzsam kendermagolajjal és kókuszolajjal 8 g Részletes leírás

Organikus, hidratáló ajakbalzsam a sima és puha ajkakért. Tökéletesen felszívódik, optimális hidratáltságot, regene-rálást és hosszantartó védelmet nyújt a bőr számára.  Visszaállítja az ajkak puhaságát. A benne található kendermagolaj 80%-ban tartalmaz többszörösen telítetlen zsírsavakat. Aktív összetevők: kendermagolaj, kókuszolaj, kakaóvaj, E-vitamin. Összetevők: Ricinus Communis Seed Oil*, Cera Alba*, Cocos Nucifera Oil, Hydrogenated Castor Oil, Stearyl Behenate, Cocoglycerides, Theobroma Cacao Seed Butter, Cetyl Palmitate, Helianthus Annuus Seed Oil, Isopropyl Myristate, Aroma, Cannabis Sativa Seed Oil, Tocopherol.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.