Ava speciális arckrém rozaceás és hajszáleres bőrre kuperóza ellen 50 ml

Ava speciális arckrém rozaceás és hajszáleres bőrre kuperóza ellen 50 ml

Nincs raktáron

AVA SPECIÁLIS ARCKRÉM ROZÁCEÁS, HAJSZÁLERES BŐRRE, KUPERÓZA ELLEN. PARABÉNMENTES. Gondosan kifejlesztett ápoló krém a hajszálértágulatra hajlamos, vékony, érzékeny bőr rugalmasságának visszaállítására.

Kosárba
EAN kód:5906323006505
Márka:AVA
Kiszerelés:50 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Ava speciális arckrém rozaceás és hajszáleres bőrre kuperóza ellen 50 ml Részletes leírás

AVA SPECIÁLIS ARCKRÉM ROZÁCEÁS, HAJSZÁLERES BŐRRE, KUPERÓZA ELLEN. PARABÉNMENTES. Gondosan kifejlesztett ápoló krém a hajszálértágulatra hajlamos, vékony, érzékeny bőr rugalmasságának visszaállítására. A védő, kiegyenlítő-simító Dilated Capillaries Arckrémben lévő intenzív növényi hatóanyagok erősítik a bőr hajszáleres hálózatát, az aktív gyógynövény kivonatok pedig erősítik a kapillárisok falát. Természetes összetétele komplex hidratáló, tápláló és ápoló hatást biztosít a bőrnek, semlegesíti a kedvezőtlen környezeti tényezők hatását, emellett fokozza, aktivizálja a véredények rugalmasságát, kitágult hajszálerek esetén oldja a torlódásokat. A növényi kivonatok és vitaminok támogatják a felhám regenerációját és normál nedvességtartalmának helyreállítását, lassítják az idő múlásának hatásait, megelőzve a ráncok megjelenését. A biológiailag aktív hatóanyagok védik és ellenállóbbá teszik a bőrt a külső hatásokkal szemben, valamint megakadályozzák azoknak a szabadgyököknek a képződését, melyek felelősek a ráncok kialakulásáért. Javítja a bőr feszességét és növeli rugalmasságát. Könnyen eloszlatható és gyorsan beszívódik, nem marad fénylő a bőr. Kifejezetten érzékeny, foltokra, kivörösödésre hajlamos, hajszálértágulatra hajlamos bőrre ajánlott. Használata: Reggelente és esténként lágyan masszírozza be a krémet a megtisztított arc bőrébe.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.