Axibent kiegyensúlyozó arckrém kombinált bőrre ásványi anyagokkal 30 ml

Axibent kiegyensúlyozó arckrém kombinált bőrre ásványi anyagokkal 30 ml

Nincs raktáron

Az Axibent Kiegyensúlyozó arckrém ideális választás a zsíros vagy kombinált bőr számára. Gondosan válogatott összetevői hidratálják a bőrt, szabályozhatják a faggyútermelést. Az olyan értékes összetevőinek köszönhetően, mint a bentonit, jojoba olaj, tengeri algák és niacinamid, mérsékelheti az arcbőr zsírosodását és fénylését a T-zónában, illetve csökkentheti a pattanások, mitesszerek megjelenését.

Kosárba
EAN kód:5999568180635
Márka:Axibent
Kiszerelés:30 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Axibent kiegyensúlyozó arckrém kombinált bőrre ásványi anyagokkal 30 ml Részletes leírás

Az Axibent Kiegyensúlyozó arckrém ideális választás a zsíros vagy kombinált bőr számára. Gondosan válogatott összetevői hidratálják a bőrt, szabályozhatják a faggyútermelést. Az olyan értékes összetevőinek köszönhetően, mint a bentonit, jojoba olaj, tengeri algák és niacinamid, mérsékelheti az arcbőr zsírosodását és fénylését a T-zónában, illetve csökkentheti a pattanások, mitesszerek megjelenését. Gyorsan felszívódik és nem hagy hátra olajos filmszerű réteget. Hosszú távon is rendkívül jó hidratáló hatással rendelkezik.

Összetevők: (INCI)Aqua, Hamamelis virginiana flower water, Simmondsia chinensis seed oil, Bentonite, Glyceryl Stearate SE, Butyrospermum parkii butter, Glycerin, Cetyl alcohol, Allantoin, Hydrolyzed algin, Zinc sulfate, Niacinamide, Parfume, Phenoxyethanol

Javallat: rendszeres használatra

Használat:

Használja reggelente a megtisztított arcbőrre. Vigye fel körkörös mozdulatokkal az arcbőrre és a nyak területére szemkörnyék kihagyásával, finoman masszírozza be a krémet az arc bőrébe.

Szem- és száj környékét kerülje el! Szembe és szájba kerülés esetén azonnal hideg tiszta vízzel alaposan öblítse ki! Bármely összetevőre való allergia esetén használata nem javasolt!

A természetes bentonit tartalma miatt színeltérés előfordulhat.

Miért előnyös a termék használata?

A bentonit jótékony hatású, természetes ásványi anyagokban gazdag. Gyakorlatilag ozmózissal magába szívja a méreganyagokat, ugyanakkor fokozza a bőr vízmegtartó képességét. A bőrt feszesebbé teszi. Nemcsak a szennyeződéseket szívja magába, de a méreganyagoktól és a fölösleges zsírtól is könnyedén megszabadítja a bőrt. Nyugtató és gyulladáscsökkentő hatású.
A hamamelisz virágvíz tisztító hatású, elősegíti a bőr kitisztítását, a szennyeződések eltávolítását.
A tengeri algák és cink összetett keveréke a pattanások megelőzésére és mérséklésére, az arcbőr és a fejbőr faggyútermelésének szabályozására, a zsíros arcbőr állapotának és kinézetének javítására ajánlott.
A niacinamid (B3 vitamin) a problémás bőr számára jótékony hatást fejt ki akné, faggyú túltermelés, pirosodás, gyulladások, hiperpigmentáció esetén. Erősíti a bőr természetes védőgátját. Feljavítja a bőr tónusát, víztartalmát és kinézetét.
A jojoba olaj ápolja az érzékeny bőrt.
A bentonit agyag értékes ásványi anyagokkal látja el a bőrt és mattító hatása révén egész napra friss ápolt arcbőrt eredményez.
Az arckrémben lévő allantoinnak köszönhetően felgyorsulnak a bőr gyógyulási és regenerálódási folyamatai.
A kiegyensúlyozó arckrém ideális választás a zsíros vagy kombinált bőr számára. Gondosan válogatott összetevői hidratálják a bőrt, szabályozhatják a faggyútermelést.
Az arckrém nem tartalmaz kőolajszármazékokat, parabéneket, PEG- és PPG származékokat, mesterséges színezéket.
Állatokon, embereken nem tesztelt.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.