Bione cannabis extra tápláló arckrém 51 ml

Bione cannabis extra tápláló arckrém 51 ml

Raktáron

'A cannabis extra tápláló arckrém nagyon könnyű, gyorsan felszívódik, kendermagolajon kívül az egész zöld növény kivonatát tartalmazza. A telítetlen zsírsavak, fitoszterolok és foszfolipidek mellett a Cannabis számos antioxidánst, bio ásványi anyagot, vitamint, karotenoidokat és klorofillt tartalmaz.

2 991 Ft
egységár: 58,65 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:8595061605704
Márka:Bione
Kiszerelés:51 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bione cannabis extra tápláló arckrém 51 ml Részletes leírás

"A cannabis extra tápláló arckrém nagyon könnyű, gyorsan felszívódik, kendermagolajon kívül az egész zöld növény kivonatát tartalmazza. A telítetlen zsírsavak, fitoszterolok és foszfolipidek mellett a Cannabis számos antioxidánst, bio ásványi anyagot, vitamint, karotenoidokat és klorofillt tartalmaz. A krém nyugtató és bőrpuhító tulajdonságokkal rendelkezhet, megvédheti a bőrt a kiszáradástól. Kiegészül továbbá a B8 vitaminnal – inozitollal, amelyet a „fiatalság“ vitaminjának tartanak, és amely kiváló antioxidáns rendelkezik. A krém három aktív hatóanyag kombinációját alkotja. A karnozin meggátolja a fehérjék glikációját, ezáltal „fiatalon tarthatja“ a bőrt. A ciklikus pentapeptid és a ceramidok részt vehetnek a bőr sejtjeinek megújításában, védelmében és hidratálásában, melyektől a bőr selymessé, puhává, feszessé válhat – a legmodernebb „anti age“ komplexumot képezik. Kőolajszármazékok, szilikon, parabének, SLS és SLES nélkül készül.
Összetétel/INCI:
Aqua, Ethylhexyl Stearate, Hydrogenated Coconut Oil, Cetyl Alcohol, Glycerin, Glyceryl Stearate SE, Butyrospermum Parkii Butter, Stearic Acid, Allantoin, Panthenol, Xanthan Gum, Acrylates/Vinyl Isodecanoate Crosspolymer, Sodium Carbomer, Parfum, Sodium Hydroxide, Tocopherol, Capryloyl Glicyne, Phenoxyethanol, Cannabis Sativa Seed Oil, Cannabis Sativa Leaf Extract, Inositol, Carnosine, Alcohol, Lecithin, Ectoin, Sorbitan Caprylate, Cyclotetrapeptide-24 Aminocyclohexaine Carboxylate.
száraz helyen tárolandó 15 - 25 fokig"

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.