Revers dragons blood bőrfeszesítő ránctalanító arckrém sárkányvér kivonattal 50 ml

Raktáron

REVERS DRAGON'S BLOOD BŐRFESZESÍTŐ RÁNCTALANÍTÓ ARCKRÉM SÁRKÁNYVÉR KIVONATTAL 50 ML. A DRAGON'S BLOOD (sárkányvér) kivonat a Sárkányvérfa vörös színű nedvéből kinyert értékes, hatóanyagokban gazdag kivonat.

1 933 Ft
egységár: 38,65 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5902815191865
Márka:Revers
Kiszerelés:50 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Revers dragons blood bőrfeszesítő ránctalanító arckrém sárkányvér kivonattal 50 ml Részletes leírás

REVERS DRAGON'S BLOOD BŐRFESZESÍTŐ RÁNCTALANÍTÓ ARCKRÉM SÁRKÁNYVÉR KIVONATTAL 50 ML.
A DRAGON'S BLOOD (sárkányvér) kivonat a Sárkányvérfa vörös színű nedvéből kinyert értékes, hatóanyagokban gazdag kivonat. A bőrrétegek mélyén fejti ki regeneráló és szerkezetjavító tulajdonságait. Erőteljes antioxidáns és hegesítő hatású, hatékonyan fellép a bőröregedés jelei ellen. Serkenti a kollagén termelődését, növelve ezáltal a bőr feszességét és tónusát. A sárkányvér kivonat ideális minden típusú arcbőr ápolására, számos bőrprobléma kezelésére, de különösen az érett, érzékeny, zsíros vagy gyakori szennyezésnek kitett bőr számára. Napjainkban egy sor kutatás kimutatta a sárkányvér hegesítő és bőrregeneráló hatásait, ami a nagy mértékű alkaloid (taspine), tanin, katekin, proanthocyanidin és lignan tartalmának köszönhető. A sárkányvér kivonat antioxidáns hatása miatt is különösen értékes, köszönhetően a benne lévő számos proantocianidinnek, mely akár 20-szor hatékonyabb a C-vitaminnál és 50-szer hatékonyabb az E- vitaminnál. A sárkányvér tulajdonságai: Anti-aging hatású, fellép a bőröregedés jelei ellen. Bőrregeneráló, hegesítő és szerkezetjavító hatású. Javítja a felhám rétegződését és sejtszintű kohézióját. Gyulladásgátló, összehúzó, enyhén antibakteriális hatású. Serkenti a kollagénszintézist, növeli a bőr tónusát és feszességét. Antioxidáns, szabadgyökellenes hatású, fellép az oxidatív stressz ellen. A Dragon's Blood (sárkányvér) kivonat használata kifejezetten ajánlott az arcápolás és bőrápolás alábbi területein: Szabadgyökök elleni kezelés. Ránctalanító (anti-aging) kezelés. Gyulladásos, ekcémás bőr ápolására. Érzékeny és napfénynek kitett bőr ápolására. Bőrcsíkok, hegek enyhítésére, megelőzésére. Környezeti hatásoknak kitett (környezetszennyezés, szél, hideg, napfény) bőr ápolására. Alkalmazása: Körkörös mozdulatokkal masszírozza be a tiszta, száraz bőrfelületre reggel és/vagy este. Máris érezni fogja, hogy bőre selymesen lágy lett.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.