Weleda kiszáradás elleni védőkrém száraz, nagyon száraz arcbőrre 30 ml

Weleda kiszáradás elleni védőkrém száraz, nagyon száraz arcbőrre 30 ml

Nincs raktáron

'Natrue minősítéssel rendelkező natúrkozmetikum Természetesen és intenzíven ápoló arckrém, mely méhviaszt tartalmaz. Különböző környezeti hatások esetén - mint pl. hideg levegő, szél, fűtés miatti száraz levegő – azonnali védelmet nyújt a száraz és nagyon száraz bőrnek.

Kosárba
EAN kód:4001638081870
Márka:Weleda
Kiszerelés:30 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Weleda kiszáradás elleni védőkrém száraz, nagyon száraz arcbőrre 30 ml Részletes leírás

"Natrue minősítéssel rendelkező natúrkozmetikum
Természetesen és intenzíven ápoló arckrém, mely méhviaszt tartalmaz. Különböző környezeti hatások esetén - mint pl. hideg levegő, szél, fűtés miatti száraz levegő – azonnali védelmet nyújt a száraz és nagyon száraz bőrnek. Regenerálja a fáradt bőrt és egy védőfilmet képez rajta anélkül, hogy annak légzését korlátozná. Az értékes növényi olajok és a méhviasz erősíti a bőr lipid rétegét és megóvja az arcbőrt a kiszáradástól. Regenerálja a száraz bőrt. A száraz vagy nagyon száraz bőrt puhává és selymessé varázsolja. A benne lévő természetes illóolajok finom illatot kölcsönöznek a krémnek. Bőrgyógyászatilag igazoltan bőrbarát!
Használata: vékonyan és egyenletesen vigye fel reggel a megtisztított arcbőrre!
"

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.