Vollaré age creator detox bőrkisimító bőrfiatalító lifting hatású szemránckrém tetrapeptiddel, aktív szénnel 15 ml

Raktáron

VOLLARÉ AGRE CERATOR DETOX BŐRKISIMÍTÓ-BŐRFIATALÍTÓ-LIFTING HATÁSÚ SZEMRÁNCKRÉM TETRAPEPTIDDEL, AKTÍV SZÉNNEL, VÖRÖS ALGÁVAL Bőrkisimító-hidratáló szemránckrém, mely szemmel láthatóan fiatalítja és feszesíti a szem környéki érzékeny bőrt, megelőzve új mimikai ráncok kialakulását.

1 651 Ft
egységár: 110,07 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5902026680684
Márka:Vollare
Kiszerelés:15 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vollaré age creator detox bőrkisimító bőrfiatalító lifting hatású szemránckrém tetrapeptiddel, aktív szénnel 15 ml Részletes leírás

VOLLARÉ AGRE CERATOR DETOX BŐRKISIMÍTÓ-BŐRFIATALÍTÓ-LIFTING HATÁSÚ SZEMRÁNCKRÉM TETRAPEPTIDDEL, AKTÍV SZÉNNEL, VÖRÖS ALGÁVAL



Bőrkisimító-hidratáló szemránckrém, mely szemmel láthatóan fiatalítja és feszesíti a szem környéki érzékeny bőrt, megelőzve új mimikai ráncok kialakulását. Tetrapeptid hatóanyaga csökkenti a ráncok mélységét, megszünteti a fáradtság jeleit és a szem környéki sötét foltokat. A krémben lévő fekete szén erős abszorbáló hatásának köszönhetően semlegesíti a toxinokat és ezáltal védi a bőrt a káros külső környezeti hatásoktól, vörös alga kivonata feszesíti a bőrt.



Eredmény: sima, feszes, egészséges színű szem környéki bőr, mely védett a káros külső környezeti hatásoktól.



Használata: Vigye fel a krémet minden reggel és este az előzőleg megtisztított szem környéki bőrre.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.